Biluthyrning i Raanana

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Raanana

Att hyra bil i Raanana

Att hyra bil i Raanana

Sixt erbjuder en omfattande hyrbilsflotta med ekonomiska hyrbilar för alla smaker vid Biluthyrning Raanana där du kan göra ditt personliga fordonsval bland kategorier som cabriolet, 4x4, ekonomi, minibuss och lyxbil. Vare sig du reser i affärer, i mindre sällskap eller turistar med familjen kan du vara säker på att det finns en hyrbil som matchar just din specifika resesituation. Din fortsatta resa blir både bekvämare, effektivare och mer innehållsrik med en hyrbil i Raanana. Sixt strävar efter att du som kund ska bli fullständigt nöjd med din hyrbil i Raanana och beroende på vilket hyrbilskontor du väljer att vända dig till finns också möjlighet att komplettera fordonsvalet med bekväma och populära tilläggstjänster som extra förare, försäkring, obegränsad körsträcka samt även hyrbilspaket för bilförare som är under 25 år, barnstolar för hela familjens trygghet och satellitnavigering som hjälper dig att smidigt och enkelt hitta fram till dina olika destinationer på resan. Det bästa är om du själv kontrollerar vilka lokala erbjudanden som är aktuella för just den plats du befinner dig på när du planerar att hyra bil i Raanana. Var vänlig observera att ditt hyrbilskontor endast har möjlighet att utlova bokade hyrbilskategorier men inte har möjlighet att garantera särskilda bilmodeller vid uthyrningstillfället.
Spännande upplevelser med en hyrbil från Ranaana

Spännande upplevelser med en hyrbil från Ranaana

När du har tagit dig igenom ett antal av alla de spännande restauranger som finns i och omkring Raanana och ska ge dig ut på fler sevärdheter med din hyrbil från Biluthyrning Raanana bör du inte missa att göra ett besök i det populära upplevelserummet Insideout som endast ligger en kort bilresa bort och bjuder på spektakulära upplevelser för hela familjen. Att hyra bil i Raanana gör upplevelserna större och när man befinner sig i Raanana, Israel bör man även spendera lite tid på den minnesvärda platsen Yuval Russ, dit du lätt tar dig med din hyrbil.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Raanana
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Raanana.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Raanana?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Raanana. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Raanana?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 20 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Bilen
(4,3)

Vanliga frågor om hyrbilar i Raanana

Kan jag boka en bil för en längre tid i Raanana?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Raanana?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Raanana

Visa mer