Biluthyrning på Netanya

 

Mest populära bilarna i Netanya

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Netanya, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Netanya

Adress

Ussishkin street no 2, 421 16 Netanya, Israel
Mer information

Kontorstider

mån - tor
08:00 - 17:00
fre
08:00 - 12:00
sön
08:00 - 17:00
Helgdagar
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Netanya

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Den trevliga hamnstaden Netanya ligger cirka tre mil norr om Tel Aviv. Om du vill ha hjälp med en passande bil för din resa i Israel är du varmt välkommen in till vår biluthyrning i Netanya. Vårt kontor är beläget precis vid stranden, intill busstationen Ussishkin/Rishon LeTsiyon. När du besöker oss på Sixt i Israel kan du smidigt hyra en bil i Netanya som passar just din vistelse i landet. Med en egen bil kan du enklare utforska de vackra stränderna eller köra till andra närliggande städer.
Res bekvämt med egen hyrbil från Netanya

Res bekvämt med egen hyrbil från Netanya

Hos oss på Sixt i Netanya kan du enkelt hitta ett passande fordon för din resa i landet. Vi tillhandahåller allt från praktiska och prisvärda person- och kombibilar. Du kan även hyra en bil i Netanya från premiumklassen, där vi erbjuder lyxigare sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon. Se till att förhandsboka din hyrbil i Netanya så kan du smidigt hämta upp din bil direkt vid ankomst. Via hemsidan kan du snabbt genomföra din bokning samt lägga till diverse tillägg. Vi erbjuder bland annat navigator och registrering av extra förare som tillval. För att få hyra bil i Netanya från oss på Sixt behöver du vara 21 år fyllda. Notera även att vi bokar ett fordon från din valda kategori och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller eller särskilda varumärken. Detta kan du dock välja ut när du väl är på plats. Vi ser fram emot att överlämna nycklarna till din hyrbil i Netanya!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Netanya

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Netanya?
För att hyra en bil hos SIXT på Netanya så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Netanya.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Netanya?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Netanya

Kan jag boka en bil för en längre tid på Netanya?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Netanya?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?