Biluthyrning i Netanya

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Netanya

Många fördelar med att hyra en bil i Netanya på nätet

Många fördelar med att hyra en bil i Netanya på nätet

Välkommen till Netanya, en vacker stad mellan Haifa och Tel Aviv. Vår biluthyrning i Netanya är ständigt redo att ta emot nya besökare. Vi kan hjälpa dig med din vistelse genom att tillhandahålla en hyrbil från Netanya som passar just dina resplaner. Hämta ut en bil från våra olika kategorier, vi har både ekonomi- och lyxbil för dig att välja mellan. Vår fordonsflotta består av personbilar, herrgårdsvagnar, fyrhjulsdrivna bilar, minibussar, cabrioleter och snabba sportbilar. Kom in till oss på Sixt eller förboka din hyrbil i Netanya på nätet redan idag.När du använder vår hemsida för att boka en bil kan du samtidigt lägga till extratjänster. Tyvärr kan vi inte reservera specifika bilmodeller, men tillhandahåller alltid en likvärdig bil från samma bilkategori. Du kan dock alltid räkna med att dina valda tillvalstjänster appliceras till din hyrbil i Netanya. Du kan utrusta bilen med navigator och bilbarnstol, perfekt för barnfamiljer som ska köra långväga och vill komma fram snabbt och smidigt. Du kan även registrera en extra förare om du vill. Vi har flera kontor och ibland kan tillvalstjänsterna variera mellan dessa, något som är värt att notera.
Se mer av Israel genom att hyra en bil i Netanya

Se mer av Israel genom att hyra en bil i Netanya

Israel är ett land fyllt med vackra och historiska sevärdheter, oftast av stor religiös betydelse. Vi på Sixt har gjort vårt bästa för att du ska kunna hämta ut en bil från vår biluthyrning i Netanya som har det du behöver. Tack vare sitt läge mellan storstäderna Haifa och Tel Aviv passar Netanya utmärkt att använda som bas för utflykter till dessa städer. Om du tröttnar på storstädernas buller kan du alltid köra till berget vid Haifa, Carmela, för att få uppleva lite av den vackra naturen.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Netanya
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Netanya.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Netanya?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Netanya. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Netanya?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Netanya

Kan jag boka en bil för en längre tid i Netanya?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Netanya?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Netanya

Visa mer