Biluthyrning
Netanya
Fäll ihop
Israel // Netanya
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Netanya: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Netanya, en vacker stad mellan Haifa och Tel Aviv. Vår biluthyrning i Netanya är ständigt redo att ta emot nya besökare. Vi kan hjälpa dig med din vistelse genom att tillhandahålla en hyrbil från Netanya som passar just dina resplaner. Hämta ut en bil från våra olika kategorier, vi har både ekonomi- och lyxbil för dig att välja mellan. Vår fordonsflotta består av personbilar, herrgårdsvagnar, fyrhjulsdrivna bilar, minibussar, cabrioleter och snabba sportbilar. Kom in till oss på Sixt eller förboka din hyrbil i Netanya på nätet redan idag.

 
 • Netanya
  Ussishkin street no 2
  42116 Netanya

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Netanya

  Sixt Biluthyrning
  Ussishkin street no 2
  42116 Netanya

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Många fördelar med att hyra en bil i Netanya på nätet

När du använder vår hemsida för att boka en bil kan du samtidigt lägga till extratjänster. Tyvärr kan vi inte reservera specifika bilmodeller, men tillhandahåller alltid en likvärdig bil från samma bilkategori. Du kan dock alltid räkna med att dina valda tillvalstjänster appliceras till din hyrbil i Netanya. Du kan utrusta bilen med navigator och bilbarnstol, perfekt för barnfamiljer som ska köra långväga och vill komma fram snabbt och smidigt. Du kan även registrera en extra förare om du vill. Vi har flera kontor och ibland kan tillvalstjänsterna variera mellan dessa, något som är värt att notera.

Se mer av Israel genom att hyra en bil i Netanya

Israel är ett land fyllt med vackra och historiska sevärdheter, oftast av stor religiös betydelse. Vi på Sixt har gjort vårt bästa för att du ska kunna hämta ut en bil från vår biluthyrning i Netanya som har det du behöver. Tack vare sitt läge mellan storstäderna Haifa och Tel Aviv passar Netanya utmärkt att använda som bas för utflykter till dessa städer. Om du tröttnar på storstädernas buller kan du alltid köra till berget vid Haifa, Carmela, för att få uppleva lite av den vackra naturen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service