Biluthyrning
Raanana
Fäll ihop
Israel // Raanana
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Raanana: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt erbjuder en omfattande hyrbilsflotta med ekonomiska hyrbilar för alla smaker vid Biluthyrning Raanana där du kan göra ditt personliga fordonsval bland kategorier som cabriolet, 4x4, ekonomi, minibuss och lyxbil. Vare sig du reser i affärer, i mindre sällskap eller turistar med familjen kan du vara säker på att det finns en hyrbil som matchar just din specifika resesituation. Din fortsatta resa blir både bekvämare, effektivare och mer innehållsrik med en hyrbil i Raanana.

 
 • Raanana
  16 Hatidhar St.
  43665 Raanana

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Raanana

  Sixt Biluthyrning
  16 Hatidhar St.
  43665 Raanana

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Att hyra bil i Raanana

Sixt strävar efter att du som kund ska bli fullständigt nöjd med din hyrbil i Raanana och beroende på vilket hyrbilskontor du väljer att vända dig till finns också möjlighet att komplettera fordonsvalet med bekväma och populära tilläggstjänster som extra förare, försäkring, obegränsad körsträcka samt även hyrbilspaket för bilförare som är under 25 år, barnstolar för hela familjens trygghet och satellitnavigering som hjälper dig att smidigt och enkelt hitta fram till dina olika destinationer på resan. Det bästa är om du själv kontrollerar vilka lokala erbjudanden som är aktuella för just den plats du befinner dig på när du planerar att hyra bil i Raanana. Var vänlig observera att ditt hyrbilskontor endast har möjlighet att utlova bokade hyrbilskategorier men inte har möjlighet att garantera särskilda bilmodeller vid uthyrningstillfället.

Spännande upplevelser med en hyrbil från Ranaana

När du har tagit dig igenom ett antal av alla de spännande restauranger som finns i och omkring Raanana och ska ge dig ut på fler sevärdheter med din hyrbil från Biluthyrning Raanana bör du inte missa att göra ett besök i det populära upplevelserummet Insideout som endast ligger en kort bilresa bort och bjuder på spektakulära upplevelser för hela familjen. Att hyra bil i Raanana gör upplevelserna större och när man befinner sig i Raanana, Israel bör man även spendera lite tid på den minnesvärda platsen Yuval Russ, dit du lätt tar dig med din hyrbil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service