Biluthyrning
Rehovot
Fäll ihop
Israel // Rehovot
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rehovot: Sixt biluthyrning online-bokning

Din vistelse i Israel blir så mycket bättre om du spontant kan ta dig till intressanta platser som du får höra talas om. Kom in på Sixt biluthyrning i Rehovot och hämta din hyrbil, som du kan boka över internet eller telefon. Sixt omfattande fordonspark består av en rad olika fordonstyper som lyxbil, cabriolet och minibuss, men på vår biluthyrning i Rehovot är utbudet begränsat till kategorierna person- och kombibilar samt 4x4. Oavsett vilket sorts hyrbil du vill ha, är du välkommen att hyra bil i Rehovot hos Sixt!

 
 • Rehovot
  King Hassan Str. 5 Bilu Center
  76920 Rehovot

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Rehovot

  Sixt Biluthyrning
  King Hassan Str. 5 Bilu Center
  76920 Rehovot

  Må. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Anpassa din hyrbil i Rehovot efter dina önskemål

Känner du dig osäker på om du kommer att hitta i den här delen av Israel, efter att ha lämnat vår biluthyrning i Rehovot? Reser du med små barn och skulle känna dig tryggare om det fanns en barnstol i din hyrbil? Hos oss kan du alltid välja en rad dylika tilläggstjänster, så som extra förare och satellitnavigering, beroende på hyrbil. Tänk bara på att vid hyra av bil i Rehovot garanteras du en fordonskategori, och inte en speciell bilmodell.

Se och upplev mer med din hyrbil i Rehovot

Rehovots stadsliv präglas till stor del av stadens många högskolor, och dess ekonomi av Tamar Science Park, där flera high tech-företag finns representerade. På Weizmann Institute of Science, ett statligt forskningscenter, finns bland annat en partikelaccelerator, som under kvällstid lyses upp så den syns långa vägar. Den som har valt att hyra bil i Rehovot kör snabbt de tre milen till Tel Aviv, landets största och mest levnadsglada stad. Där väntar ett omtalat nattliv, vidsträckta stränder och ett stort antal restauranger av högsta klass. Missa inte att besöka Den vita staden, Ha-Ir ha-Levana, där över 4000 byggnader i stilarna Bauhaus och internationella stilen byggdes av judar som flytt från Tyskland under 1930-talet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service