Biluthyrning
Alghero
Fäll ihop
Italien // Alghero
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Alghero: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till paradisön Sardinien och Sixt Biluthyrning i Alghero. Hos oss på Sixt kan du enkelt hyra bil i Alghero som passar just din vistelse. Vi tillhandahåller praktiska person- och kombibilar från prisvärda segmentet ekonomi, och har även lyxbilar om du hellre vill köra något mer storslaget. Vi rekommenderar dock våra kunder att hyra bil i Alghero från 4x4-kategorin, speciellt om du har planer på att köra längre sträckor eller utforska naturområden med bil. Välkommen till oss på Sixt och vackra Italien!

 
 • Sardinien Alghero Flygplats
  Regione Nuraghe Biancu
  07041 Alghero

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Sardinien Alghero Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Regione Nuraghe Biancu
  07041 Alghero

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Välj ut din hyrbil i Alghero och anpassa den med tillval

Hos oss kan du inte bara välja bland flertalet fordonsgrupper och populära varumärken som MINI och BMW, du har även möjlighet att anpassa din hyrbil i Alghero med våra tillval. Applikationer som GPS-navigator och extra förare gör resan bekvämare och smidigare. På så vis kan du och din medresenär turas om att köra, och du hittar smidigt till alla destinationer genom att följa GPS:en. När du ska hyra bil i Alghero och bokar via vår bokningsservice här på hemsidan ser du direkt vilka fordonsgrupper vi har tillgängliga under de datum som du valt. Här kan du även se vilken ålder som krävs för att få boka olika bilar, samt alla tillval som finns att välja på. Vi reserverar därefter den fordonsgrupp du vill ha, men själva bilmodellen väljs ut när du är på plats på Sixt Biluthyrning i Alghero.

Kör längsmed Sardiniens kust och stanna när du vill

När du landar på Alghero-Fertilia flygplats är det lätt att nå vårt kontor. Väl hos oss kan du sedan hämta ut bilnycklarna och göra dig redo att utforska Sardinien. Den här delen av Italien bjuder på spektakulära vyer över azurblått hav, samt vita stränder och höga klippor. Här känner du historiens vingslag var du än befinner dig. Staden grundades under 1100-talet och det finns kvar en hel del lämningar från den tiden. Besök stadens gamla stadsmur och ta en paus för en svalkande italiensk glass, eller "gelato" som italienarna säger. Vill du utforska naturområden? Ta bilen västerut mot Capo Caccia. Inom 40 minuter når du den magnifika grottan och kan även passa på att bada. Då Sardinien inte är en gigantisk ö kan du enkelt ta dig från norr till söder med bil. Har du med dig barnen? Besök Diverland som ligger på öns södra kust.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service