Biluthyrning i Italien

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Italien

Mest populära bilarna i Italien

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Milano Flygplats Malpensa T1, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Italien

Sixt biluthyrning i Italien

Sixt biluthyrning i Italien

Hjärtligt välkommen till Sixt biluthyrning i Italien. Här startar varje hyrbilsupplevelse med maximal frihet och flexibilitet. I vårt breda sortiment av hyrbilar kan du välja mellan alltifrån kategorier som ekonomi, cabriolet och minibuss. Det gör att du kan anpassa dig bokning av hyrbil i Italien helt utifrån de specifika krav som just din resa kräver, oavsett om du reser privat eller med jobbet.Det är mer än själva bilen som spelar roll när man ska hyra bil. För en ännu mer personlig upplevelse när du vill hyra bil i Italien har vi på Sixt ett gediget utbud av tilläggstjänster. Här hittar du de där små detaljerna som gör bilen ännu mer bekväm. Reser du med barn är säkert barnstol en förutsättning och är du förstagångsbesökare i Italien kan en GPS spara dig mycket tid. För dig som tänker göra en längre biltur när du vill hyra bil i Italien kan antagligen extraförare göra resan enklare, eller varför inte välja till vår tjänst för obegränsad körsträcka?
Trafikregler i Italien

Trafikregler i Italien

När du vill hyra bil i Italien vill vi upplysa om ett par körregler som är värda att beakta:
- Handsfree är en förutsättning för att du ska få använda mobilen i bilen.
- Trots sitt rykte har man vilja stävja användandet av tuta i tätbebyggelse, vilket betyder att den endast får användas vid risk för olyckor.
På motorväg gäller generellt 130 km/h som hastighetsbegränsning, medan 50 km/h är standardiserat i städerna.
Att se med hyrbil i Italien

Att se med hyrbil i Italien

Det klassiska billandet har en mängd sevärdheter och rutter som passar extra bra när du vill hyra bil. Kring Gardasjön och Venedig är det smidigt att ta sig genom de lägre avsnitten av Alperna. Här kan det dock vara trevligt att packa picknickkorgen och göra en avstickare till någon platå för en matstund i det fria. Längs Amalfikusten får du en storslagen bilrutt där du enkelt kan anpassa sträcka efter hur mycket du vill se. Tag tiden att stanna upp vid någon av de pittoreska småstäderna längs vägen och avnjut en lunch med någon av de lokala delikatesserna.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Italien

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Italien?
För att hyra en bil hos SIXT på Italien så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Italien.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Italien?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 56255 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible

Vanliga frågor om hyrbilar i Italien

Kan jag boka en bil för en längre tid i Italien?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Italien?