Biluthyrning i Napoli

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Napoli

Att hyra bil i Napoli

Att hyra bil i Napoli

Sixt tillhandahåller både prisvänliga hyrbilar och hyrbilstjänster i sin omfattande hyrbilsflotta i vid Biluthyrning Napoli i Italien. Här finns fordon för alla smaker i kategorierna ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss och oavsett om du semestrar i området och har familjen med dig, reser i mindre grupp eller är ute i affärer kommer du att hitta en hyrbil från Napoli som matchar just dina och dina medresenärers personliga behov och önskemål. Din resa blir både enklare, bekvämare, smidigare och mer innehållsrik när du väljer att hyra bil i Napoli.Sixt strävar efter att du som kund ska känna dig fullständigt trygg och säker i ditt val av hyrbil och ditt fordon kan, beroende på ditt val av hyrbilskontor även utrustas med tilläggstjänster som barnstolar för dina barns säkerhet, hyrbilspaket avsett för förare under 25 år, extra förare, försäkring, obegränsad körsträcka och satellitnavigering som gör det enkelt att hitta fram till rätt destination. Det är bra om du själv tar reda på vilka lokala erbjudanden som är aktuella för den plats du har valt att resa till. Vänligen observera att ditt Sixtkontor inte har möjlighet att lämna några garantier för att specifika bilmodeller finns tillgängliga, då detta endast gäller för vissa kategorier av hyrbilar.
Spännande upplevelser med hyrbil från Napoli

Spännande upplevelser med hyrbil från Napoli

I Napoli hittar du förmodligen landets bästa mat och när du har besökt Centro storico med alla sina gedigna sevärdheter som kyrkor, torg och skulpturer och upplevt stadens underjordiska lager är det tid att ge sig ut på vidare äventyr i en hyrbil från Biluthyrning Napoli. Ta med familjen på en minnesvärd dagstur till legendariska Pompeji och Vesuvius som är den enda aktiva vulkanen på det europeiska fastlandet och vandra sedan runt i den antika romerska staden Pompeji som är et av UNESCO:s världsarv. Att hyra bil i Napoli kommer att ge dig större möjligheter till större upplevelser när du besöker denna historiska plats och allt den har att erbjuda dig och din familj av fascinerande sevärdheter.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Napoli
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Napoli?
För att hyra en bil hos SIXT på Napoli så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Napoli.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Napoli?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Napoli. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 3528 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Napoli

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Napoli?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Napoli?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Napoli?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Napoli

Visa mer