Biluthyrning på Brindisi Flygplats

 

Mest populära bilarna i Brindisi Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Brindisi Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Brindisi Flygplats

Adress

Contrada Baroncino Departure Hall, 721 00 Brindisi, Italien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 23:00
Helgdagar
08:00 - 23:00

Våra tjänster på Brindisi Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biluthyrning erbjuder ett brett sortiment av biluthyrningstjänster vid Brindisi flygplats. Hos oss kan du hyra lyxbilar till ekonomiska priser i Brindisi. Förutom vanliga person- och kombibilar kan vi erbjuda 4x4, för den som behöver kunna ta sig fram även där omständigheterna inte är de bästa. Vi kan också erbjuda ett stort antal tilläggstjänster, så som satellitnavigering och barnstolar, beroende på bilmodell. Våra vänliga och kompetenta medhjälpare hjälper gärna till så fort du har några frågor. Att hyra bil på Brindisi flygplats är enkelt och smidigt.
Hämta din hyrbil på Brindisi flygplats

Hämta din hyrbil på Brindisi flygplats

Det officiella namnet för vår flygplats i Brindisi är Aeroporto di Brindisi-Papola Casale, men ibland kallas den även Aeroporto del Salento. Att hyra bil på Brindisi flygplats är ett smart sätt att lösa dina transportproblem under din vistelse. Du kan hämta upp din hyrbil redan när du landat, och lämna tillbaka när du flyger tillbaka. Sixt biluthyrning vid Brindisi flygplats hittar du enkelt genom att följa skyltarna.
Utforska området kring Brindisi med bil

Utforska området kring Brindisi med bil

Brindisi är en av Europas äldsta städer som har mycket att erbjuda för moderna upptäckare. Oavsett om du är här i affärer eller nöje är det väl värt att ta en titt på stadens gamla borgar Castello Svevo och Forte a Mare. Eftersom du har varit förutseende nog att hyra en bil vid Brindisi flygplats ligger även de omgivande orterna inom räckhåll. Det gäller inte minst Lecce, fyra mil i syostlig riktning från Brindisi. Lecce kallas ibland för Söderns Florens, på grund av alla vackra barockbyggnader som finns i staden. Ett besök på Piazza del Duomo och i några av de många spektakulära kyrkorna är att rekommendera. Missa inte heller att ta bilen ut till den italienska stövelns häl, där Grecìa Salentina ligger. Det är en grupp byar där det fortfarande talas en gammal grekisk dialekt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Brindisi Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Brindisi Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Brindisi Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Brindisi Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Brindisi Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 1322 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Brindisi Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Brindisi Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Brindisi Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Brindisi Flygplats

    Visa mer