Biluthyrning på Milano Flygplats Malpensa T2

 

Mest populära bilarna i Milano Flygplats Malpensa T2

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Milano Flygplats Malpensa T2, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Milano Flygplats Malpensa T2

Adress

Terminal 2, 210 19 Somma Lombardo, Italien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 21:00
Helgdagar
08:00 - 21:00

Våra tjänster på Milano Flygplats Malpensa T2

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biluthyrning erbjuder ett brett utbud av biluthyrningstjänster vid vid Milano flygplats Malpensa T2. Vår omfattande fordonsflotta innehåller ett stort antal modeller, anpassade för den italienska trafiken och våra kunders behov. Våra vänliga och professionella medarbetare står redo att svara på eventuella frågor och lämna över bilnyckeln till din hyrbil. Fråga oss även gärna om våra många extratjänster, såsom barnstolar, satellitnavigering och annat, som beror på bilmodell. Välkommen att hyra bil på Milano flygplats Malpensa T2!
Hämta din hyrbil på Milano flygplats Malpensa T2

Hämta din hyrbil på Milano flygplats Malpensa T2

Malpensa-flygplatsen ligger 49 kilometer nordväst om Milanos centrum. Flygplatsen består av två terminaler, och vi på Sixt befinner oss i Terminal 1. Följ bara skyltarna så hittar du vår biluthyrning på Milano flygplats Malpensa T2. Vi ser fram emot att få lämna över nycklarna till din hyrbil.
Upptäck Milano och Lombardiet med din hyrbil

Upptäck Milano och Lombardiet med din hyrbil

Milano erbjuder en mängd med sevärdheter med Il Duomo, stadens gotiska katedral, och det lyxiga köpcentret Galleria Vittorio Emanuele, som ett bra ställe att börja utforska staden. Det fina med att hyra bil på Milano flygplats Malpensa T2 är att det både är enkelt att ta sig runt i staden och dessutom göra utflykter till intilliggande platser. Den som är intresserad av fotboll tar enkelt bilen från vår flygplats till Milan och Inters hemmarena San Siro. En annan trevlig utflyktstur är att ta bilen de cirka fem milen norrut till Como, vackert belägen intill Comosjön och med Alperna runt knuten. Trakterna kring Comosjön har ända sedan Romarikets dagar varit en plats där de rika och berömda njuter av livet. Missa inte de charmerande småstäderna Bellagio, Menaggio och Lierna. En annan stad i närheten väl värd att besöka är Bergamo, sex mil nordost om Milano. Speciellt stadens gamla delar uppe på kullen, med dess medeltida bebyggelse är väl värd en resa. Vi gläder oss att du har valt att hyra bil på Milano flygplats Malpensa T2!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Milano Flygplats Malpensa T2

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Milano Flygplats Malpensa T2?
För att hyra en bil hos SIXT på Milano Flygplats Malpensa T2 så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Milano Flygplats Malpensa T2.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Milano Flygplats Malpensa T2?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Milano Flygplats Malpensa T2

Kan jag boka en bil för en längre tid på Milano Flygplats Malpensa T2?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Milano Flygplats Malpensa T2?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?