Biluthyrning på Turin Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Turin Flygplats kontoret

Adress

Strada Aeroporto 12, 100 72 Caselle Torinese, Italien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 23:00
Helgdagar
08:00 - 23:00

Våra tjänster hos Turin Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biluthyrning kan erbjuda ett brett sortiment av biluthyrningstjänster vid Turin flygplats. Med Sixt kan du få hyra lyxbilar till ekonomiska priser i Turin. Några av de hyrbilskategorierna som du kan välja mellan är kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4. Dessutom finns ett stort anta tilläggstjänster, som obegränsad milkostnad, barnstolar och satellitnavigering, beroende på vald bilmodell. Att hyra bil vid Turin flygplats är en angenäm och smidig upplevelse.
Att hämta hyrbil på Turin flygplats

Att hämta hyrbil på Turin flygplats

Vår flygplats i Torino, som Turin heter på italienska går under namnen Aeroporto di Torino-Caselle och Sandro Pertini-flygplatsen. Avståndet till Turins centrum är 16 kilometer i sydlig riktning. Vår biluthyrning på Turin Flygplats befinner sig i ankomsthallen. Följ bara skyltarna , så finns vi där med dina bilnycklar. Välkommen att hyra bil på Turin flygplats!
De bästa platserna att besöka i Turin med omgivningar

De bästa platserna att besöka i Turin med omgivningar

Turin är en elegant stad, som domineras av barockarkitektur. Mitt i centrum ligger det stora torget Piazza Castello, omgivet av storslagna byggnader som Palazzo Reale, Palazzo Madama och Biblioteca Reale. I den sistnämnda finns bland annat ett självporträtt av Leonardo da Vinci. Missa inte den stora parken Parco del Valentino, öster om stadsdelen San Salvario. Hit kommer lokalbefolkningen såväl dagtid som kvällstid, parken hyser ett stort antal barer och nattklubbar. Mitt i parken ligger det hästskoformade 1600-talsslottet Castello del Valentino. För den fotbollsintresserade erbjuder Turin två lag i den högsta ligan, Serie A. Mest framgångsrika är Juventus, som håller till på den nybyggda Juventus Stadium. Juventus är Italiens populäraste lag, med fans över hela landet. Ändå sägs det ofta att i själva Turin är det oftare de vinröda stadsrivalerna FC Torino som gäller. De håller till på Stadio Olimpico, mitt i staden. Eftersom du varit förutseende nog att hyra bil vid Turin flygplats, är en utflykt till staden Novara en smal sak. Där finns den vackra kyrkan Basilica of San Gaudenzio.
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Turin Flygplats
Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Turin Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Turin Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Turin Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Turin Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 775 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Turin Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Turin Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Turin Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Turin Flygplats

Visa mer