Biluthyrning i Rom

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Rom

Skräddarsy din hyrbil i Rom

Skräddarsy din hyrbil i Rom

Få ut mesta möjliga av din vistelse i Rom och Italien genom att besöka Sixt biluthyrning Rome. Oavsett om du vill glida fram till din favoritrestaurang i en cabriolet eller annan lyxbil, eller ta med familjen till badstranden i Ostia en en minibuss står Sixt omfattande fordonspark till din tjänst. På vår biluthyrning i Rome hittar du kategorierna personbilar och kombibilar, sportbilar och cabrioleter samt 4x4. Tänk på att alla kategorier inte finns på alla hyrbilskontor, var god klicka på ditt kontor för att se vad som finns där. Varmt välkommen att hyra bil i Rome! Rom är ett Europas populäraste turistmål, och många som kommer till vår biluthyrning i Rome är här på semester. Andra vill hyra bil i Rome eftersom de är här i tjänsten. För att tillmötesgå vitt skilda behov erbjuder Sixt en rad olika tilläggstjänster till din hyrbil i Rome. Med en satellitnavigering hittar du snabbaste vägen till Colosseum, och med en bilbarnstol tar sig barnfamiljer säkrare runt i den romerska trafiken. Var god att notera att vid hyra av bil i Rome garanterar vi en viss fordonstyp, men ej en specifik bilmodell.
Hitta Roms pärlor med din hyrbil

Hitta Roms pärlor med din hyrbil

Under romarriket sades alla vägar leda till Rom. I dag är staden huvudstad i Italien och därigenom centrum för landets politik. Det gäller dock inte för industri och ekonomi, som domineras av landets nordliga delar. Det har lett till att Rom, trots sin storlek, har bevarat något av en småstadsmentalitet, där livet i det egna kvarteret lever sin gilla gång. Vid sidan av givna turistmål som Spanska trappan, Fontana di Trevi och Colosseum, bör man därför också passa på att tillbringa tid i genuint romerska kvarter som San Giovanni och Trastevere. Eller varför inte åka till den mysiga vinstaden Frascati.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Rom
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Rom?
För att hyra en bil hos SIXT på Rom så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Rom.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Rom?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Rom. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 7505 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Överlämningen av bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Rom

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Rom?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Rom?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Rom?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?