Biluthyrning i Catania

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Catania

Anpassa din hyrbil i Catania med smarta tillval

Anpassa din hyrbil i Catania med smarta tillval

På Sicilien, drygt två timmar öster om Palermo, ligger den vackra kuststaden Catania. Detta är den största staden efter Palermo och ett perfekt mål för en semesterresa. Vi på Sixt finns också här, redo att rekommendera passande fordonsgrupper för dig under din vistelse. På Sixt Biluthyrning i Catania kan du välja bland flera prissegment, såsom klasserna lyxbil och ekonomi. Vi har fina person- och kombibilar, luftiga och lyxiga cabrioleter och sportbilar, samt kraftfulla 4x4-fordon. Om du planerar en rundresa på Sicilien är det bästa att hyra en SUV från 4x4-kategorin. Välkommen till en annan del av Italien.Beroende på om du besöker Italiens pärla Sicilien i arbetet eller om du är här med familjen, kan olika tillval göra din hyrbil i Catania bättre utrustad för resan. Kanske föredrar du att köra en bil med dieselmotor? Eller vill du hitta rätt direkt? I så fall bör du lägga till en GPS-navigator när du bokar. Det är lättast att hyra bil i Catania via hemsidan, men du kan naturligtvis även ringa oss. Vi reserverar den önskade fordonstypen och när du väl är på plats hos Sixt Biluthyrning i Catania kan du välja en specifik bilmodell.
Hinn med fler sevärdheter genom att hyra bil i Catania

Hinn med fler sevärdheter genom att hyra bil i Catania

När du utgår från oss på Sixt, och väljer att hyra bil i Catania, kommer din resa på Sicilien bli betydligt bekvämare. Det finns sevärdheter utspridda över hela ön så det är en stor fördel att kunna köra med egen bil. Börja med att föra in lite historia på reseagendan. Castello Ursino är ett gammalt slott från 1200-talet som du kan vandra runt, och bland annat kolla in kungliga samlingar och arkeologiska fynd. Kanske vill du även ta dig till Etna? Europas högsta vulkan ligger knappt en timmes bilresa från vårt kontor. Intresserad av Siciliens kulturliv? Ta bilen till operahuset Teatro Massimo Bellini och njut av balettföreställningar och andra musikaliska evenemang. Vad du än vill fylla dagarna - vi kan erbjuda passande fordon.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Catania
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Catania?
För att hyra en bil hos SIXT på Catania så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Catania.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Catania?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Catania. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 2694 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Catania

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Catania?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Catania?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Catania?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Catania

Visa mer