Biluthyrning i Alghero

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Alghero

Välj ut din hyrbil i Alghero och anpassa den med tillval

Välj ut din hyrbil i Alghero och anpassa den med tillval

Välkommen till paradisön Sardinien och Sixt Biluthyrning i Alghero. Hos oss på Sixt kan du enkelt hyra bil i Alghero som passar just din vistelse. Vi tillhandahåller praktiska person- och kombibilar från prisvärda segmentet ekonomi, och har även lyxbilar om du hellre vill köra något mer storslaget. Vi rekommenderar dock våra kunder att hyra bil i Alghero från 4x4-kategorin, speciellt om du har planer på att köra längre sträckor eller utforska naturområden med bil. Välkommen till oss på Sixt och vackra Italien!Hos oss kan du inte bara välja bland flertalet fordonsgrupper och populära varumärken som MINI och BMW, du har även möjlighet att anpassa din hyrbil i Alghero med våra tillval. Applikationer som GPS-navigator och extra förare gör resan bekvämare och smidigare. På så vis kan du och din medresenär turas om att köra, och du hittar smidigt till alla destinationer genom att följa GPS:en. När du ska hyra bil i Alghero och bokar via vår bokningsservice här på hemsidan ser du direkt vilka fordonsgrupper vi har tillgängliga under de datum som du valt. Här kan du även se vilken ålder som krävs för att få boka olika bilar, samt alla tillval som finns att välja på. Vi reserverar därefter den fordonsgrupp du vill ha, men själva bilmodellen väljs ut när du är på plats på Sixt Biluthyrning i Alghero.
Kör längsmed Sardiniens kust och stanna när du vill

Kör längsmed Sardiniens kust och stanna när du vill

När du landar på Alghero-Fertilia flygplats är det lätt att nå vårt kontor. Väl hos oss kan du sedan hämta ut bilnycklarna och göra dig redo att utforska Sardinien. Den här delen av Italien bjuder på spektakulära vyer över azurblått hav, samt vita stränder och höga klippor. Här känner du historiens vingslag var du än befinner dig. Staden grundades under 1100-talet och det finns kvar en hel del lämningar från den tiden. Besök stadens gamla stadsmur och ta en paus för en svalkande italiensk glass, eller "gelato" som italienarna säger. Vill du utforska naturområden? Ta bilen västerut mot Capo Caccia. Inom 40 minuter når du den magnifika grottan och kan även passa på att bada. Då Sardinien inte är en gigantisk ö kan du enkelt ta dig från norr till söder med bil. Har du med dig barnen? Besök Diverland som ligger på öns södra kust.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Alghero
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Alghero?
För att hyra en bil hos SIXT på Alghero så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Alghero.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Alghero?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Alghero. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 409 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
På Sixt-kontoret
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Alghero

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Alghero?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Alghero?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Alghero?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Alghero

Visa mer