Biluthyrning
Bari
Fäll ihop
Italien // Bari
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bari: Sixt biluthyrning online-bokning

På södra Italiens östra kust ligger Bari, en vacker gammal stad fylld med historiska byggnader och sevärdheter. Med hjälp av vår biluthyrning i Bari kan du ta dig till dessa sevärdheter enkelt och snabbt. Vi tillhandahåller flera typer av bilar, från personbilar till 4x4-bilar och kombibilar. Vår biluthyrning i Bari ser till att du får en bil som passar dig oavsett om du är här för att arbeta, besöka familjen eller för att turista i området.

 
 • Bari Flyplats

  Sixt Biluthyrning
  Viale Enzo Ferrari
  70128 Bari

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Anpassa din hyrbil från Sixt i Bari

När du besöker vår biluthyrning i Bari för att starta din upptäcktsfärd i området kan det vara bra att känna till att vi har flera tillvalstjänster. Varje kontor har sina egna variationer på dessa tjänster, du får bland annat fria kilometer med din hyrbil från Bari Flygplats. Det går bland annat att utrusta bilen med en navigator, perfekt när ni vill kunna hitta till olika platser utan att behöva köra vilse. Du kan även registrera ytterligare en förare. Minimiålder är 21 år men det går även att hyra bil i Bari om du är yngre, dock mot en avgift. När du bokar bil hos oss reserverar vi en bil från samma fordonskategori. Vi kan inte garantera specifika bilmodeller, men ser gärna till att en likvärdig bil finns redo på plats.

Få ut mer av din resa med en hyrbil från Bari

Bari är en vacker stad som verkligen går att utforska länge och väl, speciellt genom att hyra en bil i Bari. Det finns dock även andra platser i området som lämpar sig väl att köra till. Cirka en timma österut från staden ligger Valle d'Itria med sina antika små vita hus, vidsträckta olivfält och prunkande vingårdar. Du kan även köra västerut för att komma till Gargano, en halvö med fantastiska stränder och landskap. Det tar cirka två timmar att köra hit från Bari.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service