Biluthyrning
Bergamo
Fäll ihop
Italien // Bergamo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bergamo: Sixt biluthyrning online-bokning

Med Sixt biluthyrning i Bergamo står du aldrig handfallen när det kommer att hitta rätt bil. Vi ser till att du får rätt bil för dina kriterier när du vill hyra bil i Bergamo. Vi har varit i bilbranschen i över hundra år och vet precis vad som krävs för att få nöjda kunder. Det betyder att du vilar i trygga händer när du letar efter en hyrbil i Bergamo. Eftersom vi har bilar i kategorier som 4x4, ekonomi, cabriolet, lyxbil och minibuss behöver du inte oroa dig för att din ska vara för stor eller för liten.

 
 • Bergamo Flygplats
  Orio al Serio Airport
  24050 Bergamo

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Bergamo Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Orio al Serio Airport
  24050 Bergamo

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hyra bil i Bergamo

Våra tilläggstjänster inkluderar bland annat bilbarnstol och extraförsäkring för att din resa ska fortlöpa så tryggt som möjligt. Vi har också satellitnavigation att erbjuda dig för att du ska hitta din destination från vår biluthyrning i Bergamo. Vi på Sixt anser att flexibilitet är en viktig ingrediens i en lyckad biluthyrning och därför kan du välja kategori och extratjänster. Även om vi inte kan garantera specifika bilmodeller ser vi till att du får rätt hyrbil i Bergamo för dina syften.

Bergamo, ett tvärsnitt av Italien

Bergamo är en lämplig stad att åka till för alla Italien-älskare eftersom det bjuder på så mycket. Här får du alla klassiska italienska bitar som trevliga restauranger och goda viner. Du behöver inte gå långt innan du hittar autentisk mat från regionen på en kvarterskrog. Bergamo skiljer sig också åt från andra städer i att den ligger precis vid Alperna. Det betyder att du enkelt kan åka upp i bergen och se de vackra vyerna när du väljer att hyra bil i Bergamo. Här finns också sjön Endine som lockar många besökare tack vare sina natursköna omgivningar. Anlita oss på vår biluthyrning i Bergamo så kan vi på Sixt förbereda en lyckad resa för dig.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service