Biluthyrning i Bologna

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Bologna

Hyra bil i Bologna

Hyra bil i Bologna

När du ska hyra bil i Bologna kan Sixt erbjuda en omfattande hyrbilsflotta med ekonomiska hyrbilar som passar för alla smaker och önskemål i kategorierna ekonomi, cabriolet, 4x4 samt lyxbil och minibuss. Oavsett om du reser i tjänsten, semestrar med en stor eller liten familj eller reser i mindre grupp kommer Biluthyrning Bologna att hjälpa dig hitta ett fordon som matchar dina behov så att du kan koppla av och utnyttja tiden till annat än krånglig reseplanering. Sixt står redo att överlämna nycklarna till din hyrbil när du anländer till Biluthyrning Bologna så att du snabbt kan ta dig vidare ut på nya äventyr, i vilket ärende du än reser. Du har också möjlighet att komplettera ditt fordonsval med exklusiva tilläggstjänster som barnstolar så att alla i familjen kan åka säkert, hyrbilspaket för förare under 25, satellitnavigering för att snabbare hitta rätt i området samt försäkring, extra förare och obegränsad körsträcka. Kontrollera gärna själv vilka lokala erbjudanden som finns på den plats du reser till. Vänligen notera att du som hyrestagare inte kan få någon garanti på vissa bilmodeller då detta endast gäller för vissa hyrbilskategorier.
Sevärdheter med hyrbil i Bologna, Italien

Sevärdheter med hyrbil i Bologna, Italien

Bologna som även kallas för Italiens mathuvudstad är en stad full av historia och här hittar du bland många andra historiska sevärdheter även Europas äldsta universitet och flera intressanta museer. Att hyra bil i Bologna ger dig möjlighet att ta med dig familjen till spännande platser som endast ligger en kort bilresa bort. Populära och välbesökta utflyktsmål dit du lätt tar med dig familjen i en hyrbil från Bologna är exempelvis galleriet Pinacoteca Nazionale di Bologna med sin vackra konst och musikmuseumet Museo Internazionale e Biblioteca della Musica di Bologna.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Bologna
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Bologna?
För att hyra en bil hos SIXT på Bologna så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Bologna.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Bologna?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Bologna. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 2865 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Överlämningen av bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Bologna

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Bologna?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Bologna?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Bologna?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Bologna

Visa mer