Biluthyrning i Cagliari

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Cagliari

Enkelt att hyra bil i Cagliari på nätet

Enkelt att hyra bil i Cagliari på nätet

Soliga hälsningar från ett varmt Sardinien. Hos oss på Sixt är du alltid välkommen att hyra bil i Cagliari, huvudorten på ön. Vi tillhandahåller fräscha person- och kombibilar från ekonomiklassen, men om du söker efter en riktig lyxbil kan vi varmt rekommendera en av våra cabrioleter eller sportbilar. Vill du ta dig runt hela ön? Då föreslår vi att du bokar en hyrbil i Cagliari från 4x4-kategorin.Det är väldigt smart att hyra bil i Cagliari eftersom Sardinien blir betydligt lättare att utforska när du kan köra själv. Vi erbjuder bra tillägg som du kan applicera när du bokar. Du kan lägga till saker som förbättrar bilen och gör den anpassad efter dina behov och din resrutt. Det finns till exempel möjlighet att installera en GPS-navigator, eller så kan du lägga till en extra förare. När du bokar din hyrbil i Cagliari här på hemsidan reserverar vi den valda fordonsgruppen åt dig. På plats hos Sixt Biluthyrning i Cagliari får du sedan välja själva bilmodellen. Om du anländer på Cagliari Elmas flygplats kan du enkelt hämta ut din bil hos oss på Sixt. Vi erbjuder dessutom återlämning under dygnets alla timmar.
Utforska en annan del av Italien med hyrbil

Utforska en annan del av Italien med hyrbil

Sardinien är en populär destination bland soldyrkare, men här finns även mycket mer än bara vackra stränder, pittoreska fiskebyar och turkost hav. Utforska ön på bästa sätt, genom att till exempel ta bilen till Bosa cirka två timmar norr om Sixt Biluthyrning i Cagliari. Omringad av gröna berg väntar här kanske öns charmigaste stad, fylld med färgglada stenhus och små butiker. I Bosa kan du passa på att besöka ett konstgalleri, exempelvis Musei Civici di Bosa. Reser du med barn eller älskar du djur? Då kommer du nog gilla kattkolonin Su Pallosu, en och en halv timme norrut från oss räknat. Sardinien är ett helt annat Italien som har något för alla. Boka en bil hos oss och få ut mer av resan!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Cagliari
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Cagliari?
För att hyra en bil hos SIXT på Cagliari så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Cagliari.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Cagliari?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Cagliari. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 1121 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Cagliari

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Cagliari?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Cagliari?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Cagliari?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Cagliari

Visa mer