Biluthyrning
Campania
Fäll ihop
Italien // Campania
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kampanien: Sixt Biluthyrning online-bokning

Färgsprakande hus tätt tillsammans på grönskande kullar, ett azurblått hav som slår in mot klipporna och Amalfikustens spektakulära vyer. För dig som reser till Kampanien står vi på Sixt redo att hjälpa dig med en hyrbil under vistelsen. Kampanien i södra Italien är en otroligt naturskön region och huvudstaden heter Neapel. Om du ska resa hit kan du hyra bil i Kampanien redan innan avfärd, här på hemsidan. Vi tillhandahåller fordonsgrupper inom alla prissegment, både ekonomi och lyxbil. Satsa på en bekväm person- eller kombibil för kortare resor, eller om du vill utforska städerna på ett enkelt sätt. Vi kan även erbjuda en SUV som är praktisk för långresor och om du vill ta dig ut i mer lantliga områden. Vill du leva i sus och dus på semestern? Då kan du boka en hyrbil i Kampanien från fordonsgrupperna sportbil eller cabriolet.

 
 • Naples Flygplats
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Naples Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Viale Fulco Ruffo di Calabria
  80144 Napoli

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Smidigt att hyra bil i Kampanien hos SIXT

För att slippa ta itu med logistiken när du landar på Neapels internationella flygplats föreslår vi att du förhandsbokar din hyrbil i Kampanien. Vi har en lättnavigerad bokningssida där du enkelt väljer ut önskad fordonsgrupp och sedan lägger till olika tillval. Dessa tillval finns till för att du lättare ska kunna skräddarsy fordonet efter dina önskemål. Det kan till exempel vara en GPS, som är ett vanligt alternativ för allt ifrån affärsresenärer till barnfamiljer. Du har även valmöjligheten att boka en bil med dieselmotor. När du ska hyra bil i Kampanien - och gör det online - hinner vi på Sixt hantera dina tillval och se till att en fin bil är redo och väntar på dig. Vi kan dessvärre inte reservera specifika bilmodeller, däremot kan du räkna med önskad fordonsgrupp.

Börja resan hos Sixt Biluthyrning i Kampanien

Den som reser till Kampanien blir alltid belåten. Här på Amalfikusten väntar by efter by med färgglada tätt byggda små hus, gnistrande hav, segelbåtar och vackra nationalparker. Är du intresserad av historia? Ta i så fall bilen till Cappella Sansevero, ett utsökt kapell med gamla statyer och vackra takmålningar. Kapellet ligger i Neapel, vilket är en fördel för här finns det mycket mer att se. Packa med badkläder och matsäck och kör till Castel dell'Ovo, eller "äggborgen". Det är en mäktig borg mitt i havet, men den är ansluten till fastlandet via en pir. En kort biltur härifrån ligger den världsberömda (och aktiva) vulkanen Vesuvius med tillhörande nationalpark. Oavsett om du besöker den här delen av Italien med barn, partner, vänner eller ensam - det finns massor att utforska. Välkommen till Sixt Biluthyrning i Kampanien.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service