Biluthyrning
Catania
Fäll ihop
Italien // Catania
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Catania: Sixt biluthyrning online-bokning

På Sicilien, drygt två timmar öster om Palermo, ligger den vackra kuststaden Catania. Detta är den största staden efter Palermo och ett perfekt mål för en semesterresa. Vi på Sixt finns också här, redo att rekommendera passande fordonsgrupper för dig under din vistelse. På Sixt Biluthyrning i Catania kan du välja bland flera prissegment, såsom klasserna lyxbil och ekonomi. Vi har fina person- och kombibilar, luftiga och lyxiga cabrioleter och sportbilar, samt kraftfulla 4x4-fordon. Om du planerar en rundresa på Sicilien är det bästa att hyra en SUV från 4x4-kategorin. Välkommen till en annan del av Italien.

 
 • Sicilien Catania Flygplats
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Må. - Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Sicilien Catania Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Må. - Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Anpassa din hyrbil i Catania med smarta tillval

Beroende på om du besöker Italiens pärla Sicilien i arbetet eller om du är här med familjen, kan olika tillval göra din hyrbil i Catania bättre utrustad för resan. Kanske föredrar du att köra en bil med dieselmotor? Eller vill du hitta rätt direkt? I så fall bör du lägga till en GPS-navigator när du bokar. Det är lättast att hyra bil i Catania via hemsidan, men du kan naturligtvis även ringa oss. Vi reserverar den önskade fordonstypen och när du väl är på plats hos Sixt Biluthyrning i Catania kan du välja en specifik bilmodell.

Hinn med fler sevärdheter genom att hyra bil i Catania

När du utgår från oss på Sixt, och väljer att hyra bil i Catania, kommer din resa på Sicilien bli betydligt bekvämare. Det finns sevärdheter utspridda över hela ön så det är en stor fördel att kunna köra med egen bil. Börja med att föra in lite historia på reseagendan. Castello Ursino är ett gammalt slott från 1200-talet som du kan vandra runt, och bland annat kolla in kungliga samlingar och arkeologiska fynd. Kanske vill du även ta dig till Etna? Europas högsta vulkan ligger knappt en timmes bilresa från vårt kontor. Intresserad av Siciliens kulturliv? Ta bilen till operahuset Teatro Massimo Bellini och njut av balettföreställningar och andra musikaliska evenemang. Vad du än vill fylla dagarna - vi kan erbjuda passande fordon.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service