Biluthyrning
Emilia-Romagna
Fäll ihop
Italien // Emilia-Romagna
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Emilia-Romagna: Sixt biluthyrning online-bokning

Högst upp i norra Italien ligger den vackra regionen Emilia-Romagna, vars huvudort är den populära staden Bologna. Om du planerar en resa till den här delen av landet är du varmt välkommen till Sixt Biluthyrning i Emilia-Romagna för att hyra bil. I Emilia-Romagna har vi ett brett urval inom både prissegmentet Ekonomi och Lyxbil, och vår fordonsflotta består av person- och kombibilar, sportbilar och cabrioleter samt SUV:ar. Dessutom kan du välja mellan omtyckta bilmärken som Fiat, Volkswagen, Jeep och Alfa Romeo. Njut av det italienska dolce vita!

 
 • Bologna Flygplats
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  Må. - Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Bologna Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  Må. - Sö.08:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Boka din hyrbil i Emilia-Romagna idag

Oavsett om du ska på affärsresa, semester med barnen eller en romantisk get-away har vi garanterat en hyrbil i Emilia-Romagna som passar. Den smidigaste lösningen är att hyra bil i Emilia-Romagna redan idag. Här på hemsidan har vi gjort det enkelt - först väljer du fordonsgrupp och sedan önskade tillval. Tycker du det känns tryggt att köra efter GPS? Vill du dela upp körningen med din kompis? Lägg i så fall till GPS-navigator och extra förare. Tillvalen gör det möjligt för våra kunder att skräddarsy fordonet utifrån var och ens personliga önskemål och behov. Samtliga tillval ser du när du bokar. Var vänlig och notera att vi på Sixt tyvärr inte kan reservera enskilda bilar, men däremot garanteras du ett fordon ur den valda fordonsgruppen. Spelar ingen roll om det är en minibuss, sedan eller en SUV.

Pizza, pasta och italiensk historia

Landar du på Bologna flygplats? I så fall är det inte långt till Sixt Biluthyrning i Emilia-Romagna. Regionen är fantastisk vacker med sina terrakottafärgade hus, kopparfärgade kupoltak och rymliga gammaldags torg. Börja med att ta dig in till centrala Bologna och Piazza Maggiore, ett mysigt torg med många små butiker och caféer. Visste du förresten att Emilia-Romagna har det mest framträdande köket i hela Italien? I stadskärnan kan du se de två medeltidstornen, Due Torri, och besöka konstmuseet Pinacoteca Nazionale som också är Bolognas nationalgalleri. Välkommen till Sixt när du ska hyra bil i Emilia-Romagna!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service