Biluthyrning
Lamezia Terme
Fäll ihop
Italien // Lamezia Terme
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lamezia Terme: Sixt biluthyrning online-bokning

Långt nere i södra Italien, endast två timmar från Sicilien, ligger Lamezia Terme. Här finns även Sixt uthyrningskontor. Om du vill hyra bil i Lamezia Terme är du varmt välkommen in till oss. Vi tillhandahåller flertalet fordonsgrupper och prisklasser så att du lätt ska hitta det du söker. På Sixt Biluthyrning i Lamezia Terme finns både personbilar och kombibilar ur prisgruppen Ekonomi. Därtill kan du boka en lyxbil, såsom cabriolet eller sportbil. För dig som tänker köra en del rekommenderar vi gärna ett 4x4-fordon. Vill du hyra bil i Lamezia Terme till lägre pris? Kolla in vårt ekonomisegment.

 
 • Lamezia Terme Flygplats
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Lamezia Terme Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Passande tillval när du ska hyra bil i Lamezia Terme

För att din hyrbil i Lamezia Terme ska står redo och vänta när du anländer rekommenderar vi att du förhandsbokar här på hemsidan. Då kan du även passa på att applicera tillval, om du skulle vilja. Du kan exempelvis lägga till en GPS-navigator, och om du vill dela upp körningen med ditt resesällskap kan du lägga till extra förare. Först reserverar du dock den valda fordonsgruppen och när du är nöjd med tillvalen klickar du på OK. Vi ser till att du har en bil med dina tillval att hämta ut i Lamezia Terme.

Med hyrbil i Lamezia Terme hinner du se mer av Italien

Om du landar på Lamezia Terme Airport kan du snabbt och smidigt ta dig till oss på Sixt. När vi överlämnat nycklarna är det bara att du ger dig ut på upptäcktsfärd. I den här delen av Italien väntar fantastiska stränder men också - precis som i många andra italienska städer - mångårig historia. Kör norrut mot Castello di Nicastro, en resa på cirka en timme och en kvart från oss. Detta gamla slott byggdes av normanderna under 1100-talet. Vill du se historia på nära håll kan du besöka Museo Archeologico Lametino som ligger fem minuters biltur från Sixt. Här visas alltid spännande utställningar som kan vara intressanta för såväl stora som små. Utforska södra Italien genom att hyra bil hos Sixt Biluthyrning i Lamezia Terme!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service