Biluthyrning
Mestre Venice
Fäll ihop
Italien // Mestre Venice
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Mestre/Venedig: Sixt Biluthyrning online-bokning

Kom till oss på Sixt om du vill hyra bil i Mestre Venedig. Den här stadsdelen ligger alldeles utanför Venedig och är en utmärkt utgångspunkt för din resa. Hos Sixt Biluthyrning i Mestre Venedig har du möjlighet att välja ut en bil som passar just dina behov. Vi erbjuder moderna person- och kombibilar ur prisklassen ekonomi, men även lyxbil som sportbilar och cabrioleter. Om du har med dig familjen och vill utforska fler delar av Italien, då kan vi rekommendera ett av våra 4x4-fordon.

 
 • Venedig Mestre Tågstation
  Via Trento 1
  30171 Venezia

  Må. - Fr.08:30 - 13:00
   14:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Venedig Mestre Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Via Trento 1
  30171 Venezia

  Må. - Fr.08:30 - 13:00
   14:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Utforma din hyrbil i Mestre Venedig med smarta tillval

Vill du hyra bil i Mestre Venedig på ett så enkelt sätt som möjligt? Då är det här på hemsidan du gör det. På bokningssidan väljer du först ut fordonsgrupp, till exempel personbil. Därefter kan du applicera olika tillvalstjänster. Med en GPS-navigator slipper du irra runt i Venedigs myllrande stadstrafik och kan istället hitta rätt direkt. Är det vinter när du gör din resa? I så fall kan vårt vintertillägg vara ett smart val. Du ser samtliga tillval på bokningssidan. När du ska hyra bil i Mestre Venedig och bokar online, då reserveras ett fordon ur rätt fordonsgrupp. Själva bilmodellen får du välja när du är på plats hos Sixt Biluthyrning i Mestre Venedig.

Kultur, historia och nöje i Italien med Sixt

Venedig och närliggande Mestre är en sagolik plats att utforska med hyrbil från Mestre Venedig. Här finns gamla romerska teatrar, museer och andra sevärda landmärken. Varför inte ta bilen till Forte Marghera? Du kör från Sixt till detta historiska fort på bara 10 minuter. Om du landar på Venedig Marco Polo flygplats tar du dig enkelt in till vårt kontor på mindre än 20 minuter. Vill du shoppa med dig fina souvenirer hem? Besök i så fall det pampiga området Piazza Erminio Ferretto med mängder av butiker och trevliga restauranger. Hit tar det också bara några minuter att köra. Eftersom Mestre förenas med vattenstaden Venedig via en bro kan du även utforska spännande sevärdheter här. Till exempel Dogepalatset, Markusplatsen eller den smyckade gångbron Ponte di Rialto. Dock utan bil, men kanske med gondol?

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service