Biluthyrning i Mestre Venice

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Mestre Venice

Utforma din hyrbil i Mestre Venedig med smarta tillval

Utforma din hyrbil i Mestre Venedig med smarta tillval

Kom till oss på Sixt om du vill hyra bil i Mestre Venedig. Den här stadsdelen ligger alldeles utanför Venedig och är en utmärkt utgångspunkt för din resa. Hos Sixt Biluthyrning i Mestre Venedig har du möjlighet att välja ut en bil som passar just dina behov. Vi erbjuder moderna person- och kombibilar ur prisklassen ekonomi, men även lyxbil som sportbilar och cabrioleter. Om du har med dig familjen och vill utforska fler delar av Italien, då kan vi rekommendera ett av våra 4x4-fordon.Vill du hyra bil i Mestre Venedig på ett så enkelt sätt som möjligt? Då är det här på hemsidan du gör det. På bokningssidan väljer du först ut fordonsgrupp, till exempel personbil. Därefter kan du applicera olika tillvalstjänster. Med en GPS-navigator slipper du irra runt i Venedigs myllrande stadstrafik och kan istället hitta rätt direkt. Är det vinter när du gör din resa? I så fall kan vårt vintertillägg vara ett smart val. Du ser samtliga tillval på bokningssidan. När du ska hyra bil i Mestre Venedig och bokar online, då reserveras ett fordon ur rätt fordonsgrupp. Själva bilmodellen får du välja när du är på plats hos Sixt Biluthyrning i Mestre Venedig.
Kultur, historia och nöje i Italien med Sixt

Kultur, historia och nöje i Italien med Sixt

Venedig och närliggande Mestre är en sagolik plats att utforska med hyrbil från Mestre Venedig. Här finns gamla romerska teatrar, museer och andra sevärda landmärken. Varför inte ta bilen till Forte Marghera? Du kör från Sixt till detta historiska fort på bara 10 minuter. Om du landar på Venedig Marco Polo flygplats tar du dig enkelt in till vårt kontor på mindre än 20 minuter. Vill du shoppa med dig fina souvenirer hem? Besök i så fall det pampiga området Piazza Erminio Ferretto med mängder av butiker och trevliga restauranger. Hit tar det också bara några minuter att köra. Eftersom Mestre förenas med vattenstaden Venedig via en bro kan du även utforska spännande sevärdheter här. Till exempel Dogepalatset, Markusplatsen eller den smyckade gångbron Ponte di Rialto. Dock utan bil, men kanske med gondol?
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Mestre Venice
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Mestre Venice?
För att hyra en bil hos SIXT på Mestre Venice så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Mestre Venice.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Mestre Venice?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Mestre Venice. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,2
En sammanställning av 213 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,6)
På Sixt-kontoret
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar i Mestre Venice

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Mestre Venice?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Mestre Venice?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Mestre Venice?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Mestre Venice

Visa mer