Biluthyrning
Olbia
Fäll ihop
Italien // Olbia
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Olbia: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Olbia på natursköna Sardinien. Om du vill få ut mer av din resa erbjuder vi på Sixt flera fordonsgrupper. Med en egen hyrbil i Olbia kan du ta dig runt på ön på ett enkelt sätt. Beroende på budget erbjuder vi moderna fordon ur lyxbil- och ekonomisegmentet. Vi ser till att ha en fräsch personbil eller kombi redo åt dig. Vill du åka ännu bekvämare har vi även lyxiga sportbilar och cabrioleter samt 4x4-fordon. Dessa kraftfulla bilar är närmast ett måste för längre resor runt ön.

 
 • Sardinien Olbia Flygplats
  Via Degli Astronauti
  07026 Olbia

  Må. - Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Sardinien Olbia Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Via Degli Astronauti
  07026 Olbia

  Må. - Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Du kan hyra bil i Olbia redan idag

Du behöver inte vänta med att hyra bil i Olbia tills du är här. Tvärtom är det smartare att förhandsboka på hemsidan innan resan. Då säkerställer du att du verkligen får en bil ur den fordonsgrupp du vill ha. När du bokar din hyrbil i Olbia rekommenderar vi att du lägger till några smarta tillval. Du kan till exempel utrusta din bil med GPS-navigator eller lägg till extra förare. Samtliga tillval ser du på bokningssidan. När du bokat ser vi till att reservera din valda fordonsgrupp, däremot får du vänta med själva bilmodellen tills du är på plats.

Bila runt i Italien med hyrbil från Sixt

Olbia är en populär stad på Sardiniens nordöstra kust. Härifrån kan du enkelt ta dig vidare åt alla väderstreck. Om du redan har förhandsbokat ett fordon på Sixts hemsida och anländer till Olbia-Costa Smeraldas flygplats, då tar du dig lätt till oss för att hämta ut bilnycklarna. Sedan kan du till exempel styra kosan mot den historiska basilikan Saint Simplicio. Denna historiska byggnad ligger endast några minuter från Sixt Biluthyrning i Olbia. Vill du fortsätta på det historiska temat? I så fall ligger Tomba Dei Giganti cirka 2,5 timmars bilresa norrut. Dessa bronsåldersgravar är väl värda att se. Efteråt kan du köra västerut mot Grotto di Nettuno, en spektakulär grotta alldeles vid havet. Välkommen till Italien och till oss när du vill hyra bil i Olbia.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service