Biluthyrning i Olbia

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Olbia

Du kan hyra bil i Olbia redan idag

Du kan hyra bil i Olbia redan idag

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Olbia på natursköna Sardinien. Om du vill få ut mer av din resa erbjuder vi på Sixt flera fordonsgrupper. Med en egen hyrbil i Olbia kan du ta dig runt på ön på ett enkelt sätt. Beroende på budget erbjuder vi moderna fordon ur lyxbil- och ekonomisegmentet. Vi ser till att ha en fräsch personbil eller kombi redo åt dig. Vill du åka ännu bekvämare har vi även lyxiga sportbilar och cabrioleter samt 4x4-fordon. Dessa kraftfulla bilar är närmast ett måste för längre resor runt ön.Du behöver inte vänta med att hyra bil i Olbia tills du är här. Tvärtom är det smartare att förhandsboka på hemsidan innan resan. Då säkerställer du att du verkligen får en bil ur den fordonsgrupp du vill ha. När du bokar din hyrbil i Olbia rekommenderar vi att du lägger till några smarta tillval. Du kan till exempel utrusta din bil med GPS-navigator eller lägg till extra förare. Samtliga tillval ser du på bokningssidan. När du bokat ser vi till att reservera din valda fordonsgrupp, däremot får du vänta med själva bilmodellen tills du är på plats.
Bila runt i Italien med hyrbil från Sixt

Bila runt i Italien med hyrbil från Sixt

Olbia är en populär stad på Sardiniens nordöstra kust. Härifrån kan du enkelt ta dig vidare åt alla väderstreck. Om du redan har förhandsbokat ett fordon på Sixts hemsida och anländer till Olbia-Costa Smeraldas flygplats, då tar du dig lätt till oss för att hämta ut bilnycklarna. Sedan kan du till exempel styra kosan mot den historiska basilikan Saint Simplicio. Denna historiska byggnad ligger endast några minuter från Sixt Biluthyrning i Olbia. Vill du fortsätta på det historiska temat? I så fall ligger Tomba Dei Giganti cirka 2,5 timmars bilresa norrut. Dessa bronsåldersgravar är väl värda att se. Efteråt kan du köra västerut mot Grotto di Nettuno, en spektakulär grotta alldeles vid havet. Välkommen till Italien och till oss när du vill hyra bil i Olbia.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Olbia
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Olbia?
För att hyra en bil hos SIXT på Olbia så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Olbia.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Olbia?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Olbia. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 2087 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Olbia

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Olbia?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Olbia?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Olbia?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Olbia

Visa mer