Biluthyrning
Palermo
Fäll ihop
Italien // Palermo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Palermo: Sixt biluthyrning online-bokning

När du reser till ön Sicilien i sydvästra Italien finns vi på Sixt redo att välkomna dig. Du kan hyra bil i Palermo hos oss i flera prisklasser. Vi har dessutom flera olika fordonsgrupper som du kan välja mellan efter behov. Kanske söker du efter något i ekonomiklassen? I så fall kan vi erbjuda moderna person- och kombibilar från populära bilmärken som VW och Fiat. Vi har även något för dig som vill susa fram i en lyxig bil, exempelvis en cabriolet eller sportbil. Långresor är bekvämast i våra 4x4-fordon.

 
 • Sicilien Palermo Flygplats
  Localitā Punta Raisi
  90145 Cinisi

  Må. - Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Sicilien Palermo Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Localitā Punta Raisi
  90145 Cinisi

  Må. - Sö.08:00 - 23:30
  Helgdag08:00 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Utforma din hyrbil i Palermo med tillval efter behov

För att få ut mer av din resa i Italien rekommenderar vi att du applicerar olika tilllägg när du ska hyra bil i Palermo. Allra enklast är att du reserverar din bil här på hemsidan. I bokningstjänsten väljer du först önskad fordonsgrupp och därefter kan du applicera olika tillval. Många förare känner sig säkrare med en GPS för att det blir enklare att köra i obekanta miljöer. Andra lägger till extra förare för att på så sätt kunna dela upp körningen. På bokningssidan kan du läsa om de olika fordonen, exempelvis hur många mil som är inkluderat i priset, vilka avgifter och försäkringar som ingår och så vidare. När du bokat din hyrbil i Palermo online reserverar vi fordonsgrupp, men du får välja bilmodell först när du befinner dig på vårt kontor.

Utforska soliga Sicilien bäst genom att hyra bil i Palermo

Palermo är den största staden på Sicilien och även öns huvudstad. Sicilien är den största i Medelhavet och här finns en hel del att utforska som kräver egen bil. Om du landar på Falcone-Borsellino flygplats tar du dig snabbt till vårt kontor. Börja sedan med att besöka Palazzo dei Normanni, ett tjusigt palats som du når på 20 minuter. Liksom större delen av Italien har gamla anor har också Sicilien många välbevarade och historiska byggnader att utforska och beundra. Fortsätt gärna den historiska rutten med ett besök i katedralen i Palermo. Från Sixt Biluthyrning i Palermo tar du dig hit på bara en kvart. Oavsett om du vill utforska öns spektakulära natur, besöka en romersk amfiteater eller ta del av maffians historia - här finns något för alla. Varmt välkommen till Sixt Biluthyrning i Palermo!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service