Biluthyrning i Palermo

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Palermo

Utforma din hyrbil i Palermo med tillval efter behov

Utforma din hyrbil i Palermo med tillval efter behov

När du reser till ön Sicilien i sydvästra Italien finns vi på Sixt redo att välkomna dig. Du kan hyra bil i Palermo hos oss i flera prisklasser. Vi har dessutom flera olika fordonsgrupper som du kan välja mellan efter behov. Kanske söker du efter något i ekonomiklassen? I så fall kan vi erbjuda moderna person- och kombibilar från populära bilmärken som VW och Fiat. Vi har även något för dig som vill susa fram i en lyxig bil, exempelvis en cabriolet eller sportbil. Långresor är bekvämast i våra 4x4-fordon.För att få ut mer av din resa i Italien rekommenderar vi att du applicerar olika tilllägg när du ska hyra bil i Palermo. Allra enklast är att du reserverar din bil här på hemsidan. I bokningstjänsten väljer du först önskad fordonsgrupp och därefter kan du applicera olika tillval. Många förare känner sig säkrare med en GPS för att det blir enklare att köra i obekanta miljöer. Andra lägger till extra förare för att på så sätt kunna dela upp körningen. På bokningssidan kan du läsa om de olika fordonen, exempelvis hur många mil som är inkluderat i priset, vilka avgifter och försäkringar som ingår och så vidare. När du bokat din hyrbil i Palermo online reserverar vi fordonsgrupp, men du får välja bilmodell först när du befinner dig på vårt kontor.
Utforska soliga Sicilien bäst genom att hyra bil i Palermo

Utforska soliga Sicilien bäst genom att hyra bil i Palermo

Palermo är den största staden på Sicilien och även öns huvudstad. Sicilien är den största i Medelhavet och här finns en hel del att utforska som kräver egen bil. Om du landar på Falcone-Borsellino flygplats tar du dig snabbt till vårt kontor. Börja sedan med att besöka Palazzo dei Normanni, ett tjusigt palats som du når på 20 minuter. Liksom större delen av Italien har gamla anor har också Sicilien många välbevarade och historiska byggnader att utforska och beundra. Fortsätt gärna den historiska rutten med ett besök i katedralen i Palermo. Från Sixt Biluthyrning i Palermo tar du dig hit på bara en kvart. Oavsett om du vill utforska öns spektakulära natur, besöka en romersk amfiteater eller ta del av maffians historia - här finns något för alla. Varmt välkommen till Sixt Biluthyrning i Palermo!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Palermo
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Palermo?
För att hyra en bil hos SIXT på Palermo så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Palermo.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Palermo?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Palermo. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 1284 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Palermo

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Palermo?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Palermo?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Palermo?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Palermo

Visa mer