Biluthyrning
Pisa
Fäll ihop
Italien // Pisa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pisa: Sixt biluthyrning online-bokning

Kom till vår biluthyrning i Pisa om du vill hyra en bil som passar perfekt för din vistelse i Italien. Vi har en stor fordonsflotta, med bilar som passar alla tillfällen. Från vår biluthyrning i Pisa Flygplats kan du exempelvis välja mellan flera personbilar och kombibilar samt även större bilar med extra utrymme. Använd gärna vår hemsida när du ska hyra en bil i Pisa. Där ser du direkt vilka bilar som är tillgängliga för dina resedatum.

 
 • Pisa Flygplats
  Piazzale Mario Cobianchi
  56121 Pisa

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Pisa Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Piazzale Mario Cobianchi
  56121 Pisa

  Må. - Sö.08:00 - 23:00
  Helgdag08:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Tillvalstjänster hos Sixt biluthyrning i Pisa

När du ska hyra bil i Pisa för att utforska staden och närområdet kan det vara bra att veta att det också finns tillvalstjänster att välja mellan. Dessa tjänster varierar mellan kontoren. En hyrbil i Pisa kommer med obegränsade kilometer samt skadeförsäkring. Du kan även välja att lägga till navigator, reducerad självrisk eller om du vill att ytterligare en förare ska kunna köra er hyrbil i Pisa. Oavsett om du är i staden för att knyta nya affärskontakter eller för att helt enkelt spendera din semester kan du hitta och anpassa din hyrbil i Pisa direkt på vår hemsida. Observera att vi endast reserverar en bil från den valda fordonskategorin och att vi inte kan garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller.

Genom att hyra bil i Pisa når du smidigt mellan sevärdheterna

De flesta förknippar den vackra staden Pisa med det klassiska lutande tornet men här finns även andra vackra byggnader med magnifik arkitektur. Besök exempelvis Camposanto Monumentale, ett stort baptiserium, eller det vackra mirakeltorget Piazza dei Miracoli. Det är just där som det lutande tornet står. Städerna Livorno och Lucca nås på cirka 30 minuter och är perfekta för dagsutflykter. Vill du hellre bada och sola bör du besöka stränderna vid Viareggio, en drömstad för alla soldyrkare.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service