Biluthyrning
Salerno
Fäll ihop
Italien // Salerno
Ändra personliga uppgifter

SIXT biluthyrning i Salerno

Med SIXT kan du enkelt boka en hyrbil i Salerno. Tack vare vår vänliga kundservice och en varierad flotta av premiumfordon blir hyresupplevelsen extra smidig. Salerno har en egen flygplats, Aeroporto di Salerno-Costa d'Amalfi, men du kan även flyga till Neapel och hyra en bil direkt på flygplatsen. När du hyr en bil i Salerno, som erbjuder typiskt Medelhavsväder, så är det kul att lyxa till det med en cabriolet. Om du tänker bila runt i regionen kan du hellre välja en ekonomibil för att spara både pengar och bensin.

 
 • Salerno Centralstation
  Via Clemente Mauro 6/8
  84123 Salerno

  Må. - Fr.08:30 - 13:00
   15:00 - 19:30
  Lö.08:30 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Salerno Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Via Clemente Mauro 6/8
  84123 Salerno

  Må. - Fr.08:30 - 13:00
   15:00 - 19:30
  Lö.08:30 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

SIXT-tjänster i Salerno

Utforska den vackra staden Salerno i en bil som passar dina behov. Vi erbjuder ett varierat urval av fordon, såsom vanliga person- och kombibilar, stadsjeepar (SUV), minibussar, lastbilar, ekonomibilar, cabrioleter samt sportbilar. Du kan även köpa till olika tillval till din bokning, till exempel GPS, bilbarnstolar, eller en extra förare. Våra hyresregler ger dig flexibilitet eftersom du har möjlighet att hyra en bil så länge du vill, oavsett om det gäller bara över en helg eller långtidsuthyrning.

Att se och göra i Salerno

Salerno är självaste huvudstaden på den magnifika Amalfikusten. Direkt utanför fönstret har du den långa strandpromenaden Trieste Lungomare i väster. Inte långt bort i öster bildar de majestätiska bergen fond med den antika borgen Castello Di Arechi som kronan på verket. Staden bjuder på flera vackra parker och planteringar, och den historiska stadskärnan har också många fina sevärdheter. En av dem är Duomo eller Salernokatedralen tillägnad aposteln och helgonet sankt Matteus.

Sommaren 2021 i Salerno

Den som besöker Salerno på sommaren lär tillbringa mycket tid ute vid havet för att njuta av sol och bad. Ibland kan det bli för varmt på stranden, men då finns många skuggiga platser längs strandpromenaden och i parkerna. Parco del Mercatello är indelad i fruktträdgård, naturlig växtlighet, en Medelhavsträdgård och en stor gräsyta där du kan ha picknick. Giardino della Minerva är ingen botanisk trädgård i egentlig mening, men visar en stor artrikedom.

Vintern 2021 i Salerno

Framför allt kring jul finns mycket att se och uppleva i Salerno. Staden är berömd för sina ljusutsmyckningar, Luci d'Artista, och julmarknaden är ett trevligt inslag i stadsbilden. På vintern är det också en bra idé att besöka stadens museer. Det finns flera intressanta, bland annat Il Museo Archeologico Provinciale di Salerno som visar lokala arkeologiska fynd.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service