Biluthyrning i Salerno

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Salerno

SIXT-tjänster i Salerno

SIXT-tjänster i Salerno

Med SIXT kan du enkelt boka en hyrbil i Salerno. Tack vare vår vänliga kundservice och en varierad flotta av premiumfordon blir hyresupplevelsen extra smidig. Salerno har en egen flygplats, Aeroporto di Salerno-Costa d'Amalfi, men du kan även flyga till Neapel och hyra en bil direkt på flygplatsen. När du hyr en bil i Salerno, som erbjuder typiskt Medelhavsväder, så är det kul att lyxa till det med en cabriolet. Om du tänker bila runt i regionen kan du hellre välja en ekonomibil för att spara både pengar och bensin. Utforska den vackra staden Salerno i en bil som passar dina behov. Vi erbjuder ett varierat urval av fordon, såsom vanliga person- och kombibilar, stadsjeepar (SUV), minibussar, lastbilar, ekonomibilar, cabrioleter samt sportbilar. Du kan även köpa till olika tillval till din bokning, till exempel GPS, bilbarnstolar, eller en extra förare. Våra hyresregler ger dig flexibilitet eftersom du har möjlighet att hyra en bil så länge du vill, oavsett om det gäller bara över en helg eller långtidsuthyrning.
Att se och göra i Salerno

Att se och göra i Salerno

Salerno är självaste huvudstaden på den magnifika Amalfikusten. Direkt utanför fönstret har du den långa strandpromenaden Trieste Lungomare i väster. Inte långt bort i öster bildar de majestätiska bergen fond med den antika borgen Castello Di Arechi som kronan på verket. Staden bjuder på flera vackra parker och planteringar, och den historiska stadskärnan har också många fina sevärdheter. En av dem är Duomo eller Salernokatedralen tillägnad aposteln och helgonet sankt Matteus.
Sommaren 2021 i Salerno

Sommaren 2021 i Salerno

Den som besöker Salerno på sommaren lär tillbringa mycket tid ute vid havet för att njuta av sol och bad. Ibland kan det bli för varmt på stranden, men då finns många skuggiga platser längs strandpromenaden och i parkerna. Parco del Mercatello är indelad i fruktträdgård, naturlig växtlighet, en Medelhavsträdgård och en stor gräsyta där du kan ha picknick. Giardino della Minerva är ingen botanisk trädgård i egentlig mening, men visar en stor artrikedom.
Vintern 2021 i Salerno

Vintern 2021 i Salerno

Framför allt kring jul finns mycket att se och uppleva i Salerno. Staden är berömd för sina ljusutsmyckningar, Luci d'Artista, och julmarknaden är ett trevligt inslag i stadsbilden. På vintern är det också en bra idé att besöka stadens museer. Det finns flera intressanta, bland annat Il Museo Archeologico Provinciale di Salerno som visar lokala arkeologiska fynd.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Salerno
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Salerno?
För att hyra en bil hos SIXT på Salerno så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Salerno.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Salerno?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Salerno. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 275 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Salerno

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Salerno?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Salerno?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Salerno?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Salerno

Visa mer