Biluthyrning
Treviso
Fäll ihop
Italien // Treviso
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Treviso: Sixt biluthyrning online-bokning

Vi på Sixt kan hjälpa dig hitta en passande hyrbil i Treviso för din kommande vistelse i nordöstra Italien. Vi har en bred fordonsflotta med populära bilmärken som Fiat och Jeep, samt prisgrupper som Lyxbil och Ekonomi. På vår bokningssida kan du välja bland person- och kombibilar, plus toppmoderna fordon ur kategorierna Sportbil och Cabriolet. Tänker du köra långa sträckor? I så fall kan ett 4x4-fordon vara extra bekvämt.

 
 • Treviso Flygplats
  Via Noalese 63 E
  31100 Treviso

  Må. - Sö.08:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Treviso Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Via Noalese 63 E
  31100 Treviso

  Må. - Sö.08:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Tilläggstjänster hos Sixt Biluthyrning i Treviso

Genom att förhandsboka kan du hämta ut din hyrbil i Treviso direkt när du landat på Treviso flygplats. När du bokar online väljer du först önskad fordonsgrupp, och sedan kan du passa på att lägga till tillval. Om du föredrar GPS när du ska köra på okända vägar ser vi till att din bil har GPS-navigator. Du kan även välja att lägg till ännu en förare för att på så vis kunna dela upp rutten. Du ser alla tillval för det här kontoret på bokningssidan. Vi reserverar ett fordon ur din valda fordonsgrupp, men själva bilmodellen väljer du när du anländer.

Res bekvämt i Italien genom att hyra bil i Treviso

Treviso är en stad belägen högt upp i östra Italien, i regionen Veneto. Om du är intresserad av stadens historia kan du besöka Musei Civici di Treviso, ett museum med bland annat arkeologiska fynd och konstverk. Genom att hyra bil i Treviso tar du dig hit på en kvart. Om du vill göra en resa till Venedig kan du köra längs väg A27 i cirka 40 minuter. Kanske du vill ta del av den italienska kulturen? Boka i så fall in en matlagningskurs och få möjlighet att lära dig göra äkta tiramisu. Bland annat hålls det kurser i Piazza dei Signori, en timmes bilresa från Sixt Biluthyrning i Treviso. Varmt välkommen in till oss när du vill hyra bil i Treviso!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service