Biluthyrning i Dubrovnik

 

Mest populära bilarna i Dubrovnik

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Dubrovnik Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Dubrovnik

Att hyra bil Dubrovnik.

Att hyra bil Dubrovnik.

Kroatien är ett vackert land med fantastiskt klippigt landskap. Promenader genom gamla städer blandas med bad från klippor eller de mer sällsynta sandstränderna. Vår biluthyrning Dubrovnik ger dig möjligheten att se mer. Ta familjen med på en dagsutflykt med bad och vind i håret i en cabriolet eller packa in kompisgänget och seglingsutrustning i en minibuss och far till närmsta hamn för att hyra en båt över en dag eller två. Vi på Sixt biluthyrning Dubrovnik vill att du ska vara nöjd. Vi strävar efter att erbjuda allt du kan behöva under din bilresa. Snygga lyxbilar och praktiska minibussar visar på bredden vi erbjuder dig som kund. På vår biluthyrning Dubrovnik hjälper vi dig att komma fram till rätt destination oavsett om det är i stadskärnan eller längs med den steniga kusten i Kroatien. Oavsett vilken ekonomi du har så vill vi på Sixt hjälpa dig att uppleva mer med din hyrbil Dubrovnik.
Få ut mer av din resa med en hyrbil Dubrovnik.

Få ut mer av din resa med en hyrbil Dubrovnik.

När du sett katedralen, Sponza palatset och St Blaise kyrka kan det vara kul att se mer av stadens ytterkant. Genom att hyra bil Dubrovnik kan du enkelt få mer variation på resan, oavsett om du är där på familjesemester eller konferensresa med jobbet. Packa in familjen i en 4x4 eller ta med den du älskar i en lyxbil längs kusten eller inåt landet. På Sixt hjälper vi dig att maxa både stadstrippen och naturupplevelsen. Många väljer att njuta av hav och bad genom att segla längs landets långa vackra stenkuster. För dig som inte är en skeppare utan hellre har fast mark under fötterna så fixas badet enkelt genom att hyra bil Dubrovnik och stanna till längs med kusten för ett dopp när hettan blir för tung.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Dubrovnik

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Dubrovnik?
För att hyra en bil hos SIXT på Dubrovnik så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Dubrovnik.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Dubrovnik?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Dubrovnik. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 957 omdömen
Bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Dubrovnik

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Dubrovnik?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Dubrovnik?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Dubrovnik?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Dubrovnik

Visa mer