Biluthyrning
Istrien
Fäll ihop
Kroatien // Istrien
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Istrien: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att hyra en bil under semesterresan till den kroatiska halvön Istrien? Vi på Sixt biluthyrning Istrien erbjuder uthyrning av semesterbilar i flera olika storlekar och modeller. Välj mellan allt från 4x4, cabriolet och minibuss eller varför inte boka en lyxbil? På vårt kontor kan du välja mellan säkra bilar i mängder av ekonomi klasser.

 
 • Pula Flygplats
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Pula Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Prisvärd biluthyrning Istrien

På Sixt hemsida hittar du all information om bilstorlekar och här du även hyra bil i Istrien snabbt och bekvämt. Det går även bra att göra en rad tilläggstjänster på vår biluthyrning i Istrien. När du gör en bokning kan däremot en viss bilmodell inte garanteras. Tveka ej att kontakta oss om du har några frågor om att att hyra bil i Istrien. När du väljer Sixt, som finns i över 105 länder över hela världen, kan du alltid vara trygg under din semesterkörning.

Upplev fantastiska Kroatien

Ta del av allt intressant som den soliga regionen erbjuder. Att ha en egen hyrbil gör semesterresan i Kroatien enklare och mer flexibel. Tack vare vårt kontors centrala läge tar du dig dit lätt till platserna du vill besöka du vill under din semester. Med en egen en hyrbil i Istrien kan du till exempel ta möjligheten att besöka det berömda Santa Mariakapellet i Bera och Eufrasiusbasilikan i Porec. Genom att hyra bil i Istrien får du även möjlighet att lätt ta dig till dig till Romerska amfiteatern i Pula liksom Sarkofagen i Rovinj. Eller varför inte bila runt längs de små vägarna och hitta en alldeles egen badvik? Upplev det vackra området i en av våra hyrbilar. En hyrbil från Istrien ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i regionen precis så som du önskar.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service