Biluthyrning
Makarska
Fäll ihop
Kroatien // Makarska
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Makarska: Sixt biluthyrning online-bokning

Den dalmatiska kusten i södra Kroatien lockar ständigt semesterfirare som vill njuta av kristallklart vatten, soliga dagar och god mat. Kanske ska du besöka den vackra staden Makarska? Vår biluthyrning i Makarska kan hjälpa dig med din vistelse i landet genom att erbjuda en bil som är skräddarsydd för dig. Med en hyrbil i Makarska kan du köra längs med den dalmatiska kusten, stanna till där du själv vill och njuta av en mer händelserik och smidig resa. Vi på Sixt har flera praktiska bilgrupper att välja bland och dessutom flera prisklasser. Du kan välja att hyra en ekonomibil som person- eller kombibil eller ett mer lyxigt fordon. Vi har sportbilar och cabrioleter i premiumklass som kan vara intressanta. För dig som vill kunna köra långt och utforska större delar av Kroatien kan ett 4x4-fordon vara att föredra.

 
 • Makarska/Aparthotel Miramare
  Setaliste Svetog Petra 1
  21300 Makarska

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 14:00
  Boka på detta kontoret

 • Makarska/Aparthotel Miramare

  Sixt Biluthyrning
  Setaliste Svetog Petra 1
  21300 Makarska

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 14:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

När du ska hyra bil i Makarska kan du anpassa fordonet med våra tillval

En stor fördel när du väljer att hyra bil i Makarska från oss på Sixt är att du kan lägga till smarta extratjänster till din bil. Med tillval som navigator, extra förare och ett utökat försäkringspaket kan du anpassa din hyrbil i Makarska som du själv vill. När du bokar din bil online kan du dessutom reservera en bilgrupp, även om det är långt kvar tills du ska resa. Dock har vi inte någon möjlighet att boka upp enskilda bilmodeller. Däremot får du alltid ett likvärdigt fordon från samma bokade kategori.

Börja din resa i landet med att hyra bil i Makarska

Makarska är inte någon jättestad, tvärtom är det oerhört enkelt att ta sig runt från ena änden till den andra. Om du gillar stränder kommer du inte bli besviken. Staden har en fantastisk kustremsa med paradisiska stränder och kristallklart vatten. Punta Rata är en av de vackraste stränderna, och hit kör du på cirka 30 minuter genom att åka norrut via väg D8. Även inne i stadens centrala delar finns det mycket att hitta på, bland annat många trevliga restauranger och fik att besöka. Få en mysig resa och besök vår biluthyrning i Makarska!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service