Biluthyrning
Novi Vinodolski
Fäll ihop
Kroatien // Novi Vinodolski
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Novi Vinodolski: Sixt biluthyrning online-bokning

I norra Kroatien, alldeles vid havet, ligger den vackra staden Novi Vinodolski. Om du ska resa hit kan du även besöka vår biluthyrning i Novi Vinodolski. Från oss kan du börja din resa på ett smidigare och enklare sätt, genom att hämta ut en hyrbil i Novi Vinodolski som passar din vistelse. Från oss har du inte bara möjlighet att välja mellan ekonomibilar som person- och kombibil. Du kan även hyra en riktig lyxbil, exempelvis en sportbil eller en cabriolet. Många av våra kunder vill utforska stora delar av Kroatien, kanske flera städer eller köra från norr till söder. Då brukar vi rekommendera att hyra bil i Novi Vinodolski med fyrhjulsdrift. Vi har flera trevliga 4x4-fordon att välja bland.

 
 • Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa
  Hrastic 15
  51250 Novi Vinodolski

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Novi Vinodolski/Hotel Novi Spa

  Sixt Biluthyrning
  Hrastic 15
  51250 Novi Vinodolski

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Passa på att applicera tillval när du ska hyra bil i Novi Vinodolski

Hur kan man skräddarsy en hyrbil i Novi Vinodolski? Genom att applicera smarta tillvalstjänster till din bil har du möjlighet att göra den mer välanpassad efter din resa. Om du till exempel ska resa till städer du inte tidigare besökt kan det vara bra med en navigator. Om du ska köra långa sträckor kan det vara bra att registrera en till förare så att du och din partner kan dela upp körsträckorna. Du kan se alla våra tillval när du ska hyra bil i Novi Vinodolski via nätet. När du onlinebokar en bil från oss på Sixt kan du reservera en bilgrupp, dock inte en enskild bilmodell.

Mycket att utforska i Novi Vinodolski med omnejd

Novi Vinodolski är en väldigt trevlig semesterstad. Här finns allt som hör semester till; från vackra stränder och kristallklart vatten till mysiga tavernor, gamla kyrkor och roliga aktiviteter. En av stadens fina sevärdheter är kyrkan på ön San Marino. Hit kör du på en kvart genom att följa E65:an söderut. När du har en bil har du faktiskt möjlighet att köra hela vägen till storstaden Split. Hit tar det ungefär 3,5 timmar från vår biluthyrning i Novi Vinodolski. Här nere har du inte långt till den populära staden Makarska. Varmt välkommen till oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service