Biluthyrning på Rijeka Flygplats

 

Mest populära bilarna i Rijeka Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Rijeka Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Rijeka Flygplats

Adress

Hamec 1, 515 13 Omisalj, Kroatien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 22:00
Helgdagar
07:00 - 22:00

Våra tjänster på Rijeka Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Söker du en hyrbil för semesterresan i vackra Kroatien? Sixt Biluthyrning erbjuder ett stort utbud av biluthyrningstjänster vid Flygplats Omisalj. Här på biluthyrning Rijeka Flygplats ges du som resenär möjlighet att boka premiumbilar till förmånliga priser. Här på Sixt erbjuds hyrfordon i många olika storleksklasser, från rymliga personbilar och kombibilar för familjeresan. Vår biluthyrning på Rijeka Flygplats erbjuder även 4x4. Då du som förare väljer att hyra bil på Rijeka Flygplats erbjuds du alltid välutrustade bilar av bästa kvalitet. Tack vare ett brett urval av hyrbilar liksom generösa uthyrningstider och flera tilläggsmöjligheter kan du alltid finna en bil om passar just den här resan. Valmöjligheterna är desamma vare sig du planerar en längre eller kortare resa. Din bokning av hyrbil på Rijeka Flygplats gör du direkt på hemsidan. Har du några frågor angående att hyra bil Rijeka Flygplats? Kontakta oss direkt
Flygplats på ön Krk

Flygplats på ön Krk

Att hyra bil på Rijeka Flygplats är ett smart sätt att snabbt komma igång med resan i landet. Rijekas flygplats ligger vid staden Omišalj i landets nordvästra del på ön Krk. Flygplatsen är belägen cirka 17 km från Rijekas järnvägsstation. Vårt kontor är beläget i direkt anslutning till terminalerna, personal finns på plats för att se till att du snabbt kan komma igång med din körning. Med Sixt är du snart redo att njuta av din semester.
Hyrbil ger flexibilitet Planerar du att stanna Rijeka eller vill du fortsätta resan runt i landet? Kanske både och och? Med en egen bil har du möjlighet att lägga upp din resa precis som du vill. I Rijekas gamla stadskärna välkomnas du av vacker Art Nouveau arkitektur. Korzo är en av staden mest kända gator och här hittar du ett stort utbud av kaféer, barer, restauranger och butiker.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Rijeka Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Rijeka Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Rijeka Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Rijeka Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Rijeka Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 263 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Rijeka Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Rijeka Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Rijeka Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Rijeka Flygplats

Visa mer