Biluthyrning
Pula
Fäll ihop
Kroatien // Pula
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pula: Sixt biluthyrning online-bokning

Här på Sixt biluthyrning i Pula kan vi ge dig en bra start på din vistelse i Kroatien. Att hyra bil i Pula passar perfekt för den som vi få en flexibel och effektiv transportlösning. Det är viktigt för oss på Sixt att kunna erbjuda ett brett sortiment av bilkategorier så att alla kan hitta något som passar för just dem. Därför har vi alltifrån konventionella bilkategorier som ekonomi och 4x4, till mer specialiserade bilar i kategorierna minibuss, cabriolet och lyxbil. Kanske är resan till Kroatien en bra ursäkt att prova den där bilen man alltid velat köra?

 
 • Pula Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Apt. Pula, Valtursko Polje 210
  52100 Pula

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Pula

  Sixt Biluthyrning
  Verudela 17
  52100 Pula

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Pula

Med hyrbil i Pula behöver man aldrig fundera på vad man ska göra. Plötsligt är hela ön tillgänglig, när som helst dessutom. På vår biluthyrning i Pula erbjuder vi dessutom tilläggstjänster för alla som vill få en personligare hyrbilsupplevelse. Sådant som barnstolar och försäkringar är en självklarhet för många. Annars kan en GPS-navigatör vara den där detaljen som gör det extra smidigt när man vill hitta rätt. För den som planerar att köra mycket kan kanske extraförare vara en tjänst som avlastar. Viktigt att poängtera är dock att det kan förekomma vissa lokala avvikelser. Det är därför bäst att alltid kolla via vår app eller hemsida i förväg när du vill göra din bokning, så att tillgängligheten kan garanteras.

På utflykt med hyrbil i Pula

Staden Pula har anor tillbaka till antiken. Från vår biluthyrning i Pula tar du dig snabbt till sevärdheterna, som till exempel den ståtliga amfiteatern. Putas katedral är även populärt när man vill hyra bil i Pula. Vi på Sixt tycker emellertid att sol och bad hör till dessa trakter. Medulin som ligger en mil söder om Pula är perfekt för detta och blir en bra bilutflykt för den badsugne.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service