Biluthyrning
Rovinj
Fäll ihop
Kroatien // Rovinj
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rovinj: Sixt biluthyrning online-bokning

Rovinj är en populär stad i nordvästra Kroatien. För dig som drömmer om turkost hav, vackra stenhus och mycket grönska, är det här platsen för dig. Här finns vi på Sixt biluthyrning i Rovinj, redo att hjälpa resenärer att hitta en passande bil. Våra bilar finns att välja bland i många prisklasser och varianter. Kanske vill du köra en lyxbil under semestern? Då har vi riktigt häftiga sportbilar och cabrioleter att välja bland. Om du söker en mer budgetanpassad hyrbil i Rovinj har vi också bra alternativ. Kolla upp vårt utbud av person- och kombibilar. Detta vackra land har många fina städer att besöka och hyr du ett av våra 4x4-fordon kan du smidigt utforska den vackra landsbygden.

 
 • Rovinj

  Sixt Biluthyrning
  Hermana Dalmatina 8
  52210 Rovinj

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Boka en hyrbil i Rovinj som passar din budget

Från vår biluthyrning i Rovinj kan du enkelt välja ut och boka en bil som passar för just din resa. Men varför vänta tills du kommer till Rovinj? Via vår hemsida har du också möjlighet att enkelt hyra bil i Rovinj, det tar bara några minuter. Du får en tydlig översikt över våra tillgängliga bilmodeller när du fört in dina resedatum. Notera att ålderskraven kan variera en del beroende på vilken bilgrupp du vill köra. Vi har bilar för dig på 21 år, men ibland sträcker sig kravet till 25 år. När du ska hyra bil i Rovinj online kan du inte reservera en specifik bilmodell, däremot kan du reservera en bilgrupp. Välj till några smarta extratjänster som navigator så blir resan lite enklare.

Känn historiens vingslag i Rovinj

Kroatien är mer än bara vackra stränder och turkosa hav. Här finns många historiska sevärdheter som du kan upptäcka genom att hyra bil i Rovinj. Den norra delen av landet är makalöst vacker och framförallt väldigt mysig. Här finns en medeltida stadskärna, trånga kullerstensgator och mysiga caféer. Besök gärna den gamla kyrkan Santa Eufemia som ligger precis vid havet. Du kör hit på 10 minuter. Staden har även mängder av vackra stränder där du kan bada i kristallklart vatten. Hitta på lite av varje under din resa. Vi på Sixt hälsar dig välkommen till underbara Rovinj!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service