Biluthyrning på Zadar

 

Mest populära bilarna i Zadar

* Priserna beräknades den 22.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Zadar, med början den 29.05.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Zadar

Adress

Ul. kralja Tvrtka 2, 230 00 Zadar, Kroatien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 20:00
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster på Zadar

SIXT rent a car

SIXT rent a car

När du vänder dig till oss på Sixt får du alltid rätt hjälp för att kunna hyra bil i Zadar på ett snabbt och smidigt sätt. Vi har lång rutin av att erbjuda kvalitativa hyrbilar i Kroatien till våra kunder och vi kan se till att du får en hyrbil i Zadar med rätt egenskaper för dina behov. Vid vårt kontor mitt i Zadar har du en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka kusten och få en drömresa, oavsett om du är här på semester eller med jobbet. Med enkelt promenadavstånd till resten av Zadars centrum är det inga problem att hitta vår biluthyrning. Dessutom kan du göra din bokning på nätet eller telefon redan innan du anländer hit för att vara säker på att du hittar rätt hyrbil i Zadar för just dig.
Hyra bil i Zadar

Hyra bil i Zadar

När du väljer att hyra bil i Zadar kan vi också ordna fram extratjänster för att göra det enklare för dig att känna dig trygg och bekväm. Det betyder att du exempelvis kan boka en bilbarnstol eller en GPS till din bil. Du kan också skriva på en kompletterande försäkring till din hyrbil i Zadar för att känna maximal trygghet under resan. Om du behöver åka långa sträckor ser vi till att ordna en extra förare enligt dina anvisningar, allt för att din resa till Zadar ska bli så lyckad som möjligt. Vi på Sixt ser framemot att ge dig de bästa förutsättningarna för en perfekt resa.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Zadar

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Zadar?
För att hyra en bil hos SIXT på Zadar så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Zadar.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Zadar?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 241 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,9)
Bilen
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Zadar

Kan jag boka en bil för en längre tid på Zadar?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Zadar?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Zadar

Visa mer