Biluthyrning på Zagreb Centrum

 

Mest populära bilarna i Zagreb Centrum

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Zagreb Centrum, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Zagreb Centrum

Adress

Trakoscanska 2, 100 00 Zagreb, Kroatien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 20:00
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster på Zagreb Centrum

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen att hyra bil i Zagreb vid Hotel Panorama hos Sixt! Hos oss får du alltid en vänlig och professionell service och en biluthyrning av högsta klass. Du hittar oss i Zagrebs affärscentrum i stadsdelen Trešnjevka. Mittemot ligger den välkända idrottshallen Dom Sportova. Kommer du med kollektivtrafik stannar spårvagnslinjerna 3, 9 och 12 vid Trešnjeva%u010Dki-torget intill vår biluthyrning. Oavsett om du är här på affärsresa eller på semester finns det en passande hyrbil i Zagreb Hotel Panorama i vår stora fordonspark. Du kan enkelt och smidigt boka direkt här på sajten eller via telefon. Vid hyra av bil i Zagreb Hotel panorama garanteras du en fordonskategori, men ej en specifik bilmodell.
Din hyrbil i Zagreb Hotel Panaorama Vi på Sixt är kända för att ha förmånliga priser på hyra av premiumbilar. Det gäller inte minst i Zagreb och Kroatien. När du ska hyra bil i Zagreb vid Hotel Panorama kan du välja mellan kategorierna person- och kombibilar, sportbilar och cabrioleter, 4x4, samt lastbilar. Till din hyrbil i Zagreb hotel Panorama kan du dessutom välja bland våra många populära tilläggstjänster. Känner du dig osäker på om du kommer att hitta, kan det till exempel vara en god idé lägga till en gps till din hyrbil i Zagreb Hotel panorama, och reser du med små barn är en bilbarnstol en god idé. Planerar du längre bilresor vill du kanske lägga till en extra förare som kan avlösa dig vid ratten. Varmt välkommen!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Zagreb Centrum

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Zagreb Centrum?
För att hyra en bil hos SIXT på Zagreb Centrum så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Zagreb Centrum.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Zagreb Centrum?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 638 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,8)
Bilen
(4,8)
Service under och efter uthyrningen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Zagreb Centrum

Kan jag boka en bil för en längre tid på Zagreb Centrum?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Zagreb Centrum?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Zagreb Centrum

Visa mer