Biluthyrning
Al Farwaniyah
Fäll ihop
Kuwait // Al Farwaniyah
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Al Farwaniyah: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Kuwait! Här finns något för alla, oavsett om du vill sola och bada, besöka museum och lokala sevärdheter eller shoppa i stora köpcenter. Hos vår biluthyrning i Al Farwaniyah finns en stor fordonsflotta. Vi erbjuder både sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar. Vi tillhandahåller både ekonomi- och lyxbilar. Du kan även välja om du vill hyra en bil i Al Farwaniyah från vårt utbud av personbilar, kombibilar och minibussar.

 
 • Kuwait Flygplats
  Arrival Hall, Basement
  13001 Farwaniyah

  Må. - To.05:00 - 01:00
  Fr.13:00 - 22:00
  Lö. - Sö.05:00 - 01:00
  Boka på detta kontoret

 • Kuwait flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Arrival Hall, Basement
  13001 Farwaniyah

  Må. - To.05:00 - 01:00
  Fr.13:00 - 22:00
  Lö. - Sö.05:00 - 01:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Al Farwaniyah

Att hyra en bil i Al Farwaniyah går både snabbare och enklare om du förbokar den. Använd vår hemsida eller ring och att berätta vilken typ av bil du behöver. Vi kan endast reservera en hyrbil i Al Farwaniyah från den bilgrupp du väljer. Det betyder att du inte nödvändigtvis får den bilmodell du väljer, dock får du alltid en bil från samma fordonskategori. När du väl har valt en hyrbil i Al Farwaniyah kan du använda våra extratjänster för att göra din resa lite mer bekväm. Du kan exempelvis lägga till bilstolar för barn, perfekt för familjeresan. Vi på Sixt ger dig även möjlighet att lägga till en extra förare, utrusta bilen med navigator eller skräddarsy bilens försäkring.

Genom att hyra en bil i Al Farwaniyah kan du köra till öns alla sevärdheter

Kuwait är inget stort land men här finns väldigt mycket att både se och göra. Har du med dig barn på resan kan ett besök till Aqua Park i huvudstaden vara något för er. Passa på att även besöka Kuwait Towers eftersom de ligger precis bredvid vattenparken. Besök även Kuwait National Museum, ett intressant museum som visar upp landets historia och kultur. Cirka 20 km från Kuwait City finns Entertainment City, även kallat Al-Madina Al-Tarfihiya. Detta är en nöjespark som ofta kallas för Mellanösterns Disneyland.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service