Biluthyrning på Kuwait Flygplats

 

Mest populära bilarna i Kuwait Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kuwait Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Kuwait Flygplats

Adress

Arrival Hall, Basement, 130 01 Farwaniyah, Kuwait
Mer information

Kontorstider

mån - tor
06:00 - 00:00
fre
13:00 - 22:00
lör - sön
06:00 - 00:00

Våra tjänster på Kuwait Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vill du hyra bil på Kuwait Flygplats? Sixt Biluthyrning kan erbjuda en mängd smarta erbjudanden för dig som vill hyra bil på Kuwait Flygplats. Hos oss kan du bland annat hyra personbilar, kombibilar, cabrioleter och 4x4. Dessutom ges du möjlighet att fortsätta din resa i en stilig sportbil. Våra medarbetare ser fram emot att hjälpa dig att snabbt komma igång med din resa i landet. Kanske är du på besök för en affärsresa? För oss står din reseupplevelse alltid i centrum. Vi på Sixt ger resenärer tillgång till bilmodeller av hög kvalitet. Det finns givetvis möjlighet att addera tillvalstjänster som obegränsad milkostnad, försäkring och extra förare. Iaktta däremot att en specifik bilmodell inte kan reserveras.
Enkelt att hyra bil på Kuwait Flygplats

Enkelt att hyra bil på Kuwait Flygplats

Den internationella flygplatsen, Kuwait Flygplats, även kallad KWI, är belägen cirka 15 km från stadens centrum och du hittar oss i anslutning till terminalerna. På webben kan du snabbt jämföra de olika modellerna och enkelt genomföra din bokning av hyrbil på Kuwait Flygplats. Om du har frågor gällande hyrbil vid Kuwait Flygplats kan du naturligtvis även höra av dig till våra team direkt på plats i Kuwait, där du har flertalet centralt belägna kontor att välja mellan.
Utforska Kuwait City med hyrbil från Sixt

Utforska Kuwait City med hyrbil från Sixt

Vill du uppleva så mycket som möjligt under din resa i landet? En egen bil är den perfekta lösningen för att du skall kunna resa runt i området i den takt som du vill. Torghandeln på Souk Al-Mubarakiya är ett måste att uppleva under ett besök i Kuwait City. Staden är känd för sin shopping, så varför inte passa på att göra några riktiga fynd? Med en egen hyrbil kan du även ta chansen att se den världsberömda byggnaden Kuwait Towers. Eller varför inte bila till Al Kout Beach för att njuta av sol och bad?
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Kuwait Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Kuwait Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Kuwait Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kuwait Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kuwait Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,1
En sammanställning av 309 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,5)
På Sixt-kontoret
(4,4)
Återlämningen av bilen
(4,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Kuwait Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Kuwait Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kuwait Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Kuwait Flygplats

Visa mer