Biluthyrning i Al Farwaniyah

 

Mest populära bilarna i Al Farwaniyah

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kuwait Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Al Farwaniyah

Sixt biluthyrning i Al Farwaniyah

Sixt biluthyrning i Al Farwaniyah

Välkommen till Kuwait! Här finns något för alla, oavsett om du vill sola och bada, besöka museum och lokala sevärdheter eller shoppa i stora köpcenter. Hos vår biluthyrning i Al Farwaniyah finns en stor fordonsflotta. Vi erbjuder både sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar. Vi tillhandahåller både ekonomi- och lyxbilar. Du kan även välja om du vill hyra en bil i Al Farwaniyah från vårt utbud av personbilar, kombibilar och minibussar.Att hyra en bil i Al Farwaniyah går både snabbare och enklare om du förbokar den. Använd vår hemsida eller ring och att berätta vilken typ av bil du behöver. Vi kan endast reservera en hyrbil i Al Farwaniyah från den bilgrupp du väljer. Det betyder att du inte nödvändigtvis får den bilmodell du väljer, dock får du alltid en bil från samma fordonskategori. När du väl har valt en hyrbil i Al Farwaniyah kan du använda våra extratjänster för att göra din resa lite mer bekväm. Du kan exempelvis lägga till bilstolar för barn, perfekt för familjeresan. Vi på Sixt ger dig även möjlighet att lägga till en extra förare, utrusta bilen med navigator eller skräddarsy bilens försäkring.
Genom att hyra en bil i Al Farwaniyah kan du köra till öns alla sevärdheter

Genom att hyra en bil i Al Farwaniyah kan du köra till öns alla sevärdheter

Kuwait är inget stort land men här finns väldigt mycket att både se och göra. Har du med dig barn på resan kan ett besök till Aqua Park i huvudstaden vara något för er. Passa på att även besöka Kuwait Towers eftersom de ligger precis bredvid vattenparken. Besök även Kuwait National Museum, ett intressant museum som visar upp landets historia och kultur. Cirka 20 km från Kuwait City finns Entertainment City, även kallat Al-Madina Al-Tarfihiya. Detta är en nöjespark som ofta kallas för Mellanösterns Disneyland.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Al Farwaniyah

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Al Farwaniyah?
För att hyra en bil hos SIXT på Al Farwaniyah så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Al Farwaniyah.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Al Farwaniyah?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Al Farwaniyah. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,1
En sammanställning av 309 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,5)
På Sixt-kontoret
(4,4)
Återlämningen av bilen
(4,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Al Farwaniyah

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Al Farwaniyah?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Al Farwaniyah?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Al Farwaniyah?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Al Farwaniyah

Visa mer