Biluthyrning
Daugavpils
Fäll ihop
Lettland // Daugavpils
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Daugavpils: Sixt biluthyrning online-bokning

Daugavpils är den näst största staden i Lettland och den ligger nära gränsen till både Vitryssland och Litauen. Genom att hyra bil i Daugavpils öppnas därför möjligheter att se spännande platser i flera länder. Dessutom finns många små, mysiga byar att upptäcka på landsbygden. Du hittar vår lokala biluthyrning i Daugavpils centralt i staden. Vi erbjuder ett komplett utbud av hyrbilar i olika storlek och utformning som du enkelt kan se och boka online eller per telefon i förväg. Planerar du att köra även längre utflykter utanför staden kan 4x4 vara lämpligt, annars finns, som vanligt hos Sixt det mesta från cabriolet och lyxbil till ekonomi och kombibil att tillgå.

 
 • Daugavpils/Delivery Service
  Delivery and Collection
  5401 Daugavpils

  Må. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Daugavpils/Delivery Service

  Sixt Biluthyrning
  Delivery and Collection
  5401 Daugavpils

  Må. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Hyra bil i Daugavpils

När du hyr bil av Sixt biluthyrning i Daugavpils kan du känna dig trygg med att anlita ett globalt företag. Sixt grundades redan 1912 och är marknadsledande i Europa. Vår personal sätter alltid kunden i fokus och hjälper dig att hitta rätt lösning för varje tillfälle. Reser du med barn kan du välja till barnstolar, åker du med ett konferensgäng kanske en minibuss passar bäst. Vår biluthyrning i Daugavpils hjälper gärna till att hitta de bästa lösningarna. Med tillgång till en hyrbil i Daugavpils kan du fokusera helt på resan, upplevelserna och eventuellt ressällskap.

Upptäck Daugavpils med hyrbil

Lettland har en spännande historia och det finns mycket att se och göra. Här ringlar sig floden Daugava fram genom landskapet, som gjord för en härlig biltur. Med hyrbil i Daugavpils går det också snabbt och lätt att komma till Stropu ezers, eller Lake Stropu som med sina fina stränder belönas med blå flagg för sin kvalitet. Vänd dig till oss när du ska hyra bil i Daugavpils så ger vi gärna tips om både utflyktsmål och trafik så du får bästa möjliga upplevelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service