Biluthyrning i Lettland

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Lettland

Mest populära bilarna i Lettland

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Riga Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Lettland

Sixt biluthyrning i Lettland

Sixt biluthyrning i Lettland

Ta möjligheten att få se så mycket som möjligt under en vistelse i landet genom att hyra bil i Lettland hos Sixt. I en omfattande fordonspark finns en rad olika bilar som lämpar sig för varje typ av resa. Vi har person- och kombibilar som passar alla storlekar på plånboken, från ekonomi till lyxbil. Vi vill att du ska känna dig avslappnad och bekväm med din hyrbil i Lettland. Vid sidan av våra många olika bilar där vi kan erbjuda bland annat SUV, 4x4 och sportbilar, har vi även många tilläggstjänster. Detta gör att våra kunder kan komma med personliga önskemål för just deras typ av resa. En familj som reser med små barn kan vara i behov av en bilbarnstol, medan de som reser fler än en kan uppskatta att kunna lägga till en extra förare. Är det första gången i landet? I så fall kan vi även tillhandahålla satellitnavigering när du besöker vår biluthyrning i Lettland.
Körregler i Lettland

Körregler i Lettland

Det är bra att ha i åtanke att körreglerna skiftar mellan länder och att det kan gälla särskilda undantag och förordningar här. Därför har vi listat praktiska tips att tänka på när du väljer att hyra bil i Lettland.
- Varselljus ska vara tänt även dagtid.
Högsta tillåtna hastighet i städer är 50 km/h om inget annat anges
Vad man kan se med hyrbil i Lettland

Vad man kan se med hyrbil i Lettland

Lettland är ett av världens grönaste länder och här finns mycket att se av det fantastiska landskapet. Att hyra bil i Lettland är därför en god idé om du vill kunna täcka av större ytor. Här finner du såväl orörd natur som vidsträckta stränder för sol och bad. Städerna pulserar av krogliv, kulturliv och sevärdheter medan det finns en lugn rytm på landsbygden. Med en hyrd bil från Sixt kan du enkelt färdas mellan allt som finns att se i landet. Besök Lettlands slott och herrgårdar utanför städerna för att sedan besöka alla konstmuseer i city. Detta är kontrasternas land som bara väntar på att upptäckas med din hyrbil.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Lettland

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Lettland?
För att hyra en bil hos SIXT på Lettland så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Lettland.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Lettland?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 839 omdömen
Bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,6)
Återlämningen av bilen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Nissan Leaf 39kWh
Nissan Leaf 39kWh
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
VW Multivan Aut.
VW Multivan Aut.
BMW X5 4x4 *GPS* Aut.
BMW X5 4x4 *GPS* Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar i Lettland

Kan jag boka en bil för en längre tid i Lettland?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Lettland?

Utforska våra uthyrningskontor i Lettland

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Lettland

Visa mer