Biluthyrning i Daugavpils

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Daugavpils

Hyra bil i Daugavpils

Hyra bil i Daugavpils

Daugavpils är den näst största staden i Lettland och den ligger nära gränsen till både Vitryssland och Litauen. Genom att hyra bil i Daugavpils öppnas därför möjligheter att se spännande platser i flera länder. Dessutom finns många små, mysiga byar att upptäcka på landsbygden. Du hittar vår lokala biluthyrning i Daugavpils centralt i staden. Vi erbjuder ett komplett utbud av hyrbilar i olika storlek och utformning som du enkelt kan se och boka online eller per telefon i förväg. Planerar du att köra även längre utflykter utanför staden kan 4x4 vara lämpligt, annars finns, som vanligt hos Sixt det mesta från cabriolet och lyxbil till ekonomi och kombibil att tillgå. När du hyr bil av Sixt biluthyrning i Daugavpils kan du känna dig trygg med att anlita ett globalt företag. Sixt grundades redan 1912 och är marknadsledande i Europa. Vår personal sätter alltid kunden i fokus och hjälper dig att hitta rätt lösning för varje tillfälle. Reser du med barn kan du välja till barnstolar, åker du med ett konferensgäng kanske en minibuss passar bäst. Vår biluthyrning i Daugavpils hjälper gärna till att hitta de bästa lösningarna. Med tillgång till en hyrbil i Daugavpils kan du fokusera helt på resan, upplevelserna och eventuellt ressällskap.
Upptäck Daugavpils med hyrbil

Upptäck Daugavpils med hyrbil

Lettland har en spännande historia och det finns mycket att se och göra. Här ringlar sig floden Daugava fram genom landskapet, som gjord för en härlig biltur. Med hyrbil i Daugavpils går det också snabbt och lätt att komma till Stropu ezers, eller Lake Stropu som med sina fina stränder belönas med blå flagg för sin kvalitet. Vänd dig till oss när du ska hyra bil i Daugavpils så ger vi gärna tips om både utflyktsmål och trafik så du får bästa möjliga upplevelse.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Daugavpils
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Daugavpils.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Daugavpils?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Daugavpils. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Daugavpils?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Daugavpils

Kan jag boka en bil för en längre tid i Daugavpils?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Daugavpils?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Daugavpils

Visa mer