Biluthyrning på Riga Flygplats

 

Mest populära bilarna i Riga Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Riga Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Riga Flygplats

Adress

Riga International Airport, 1053 Riga, Lettland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 00:00
Helgdagar
08:00 - 00:00

Våra tjänster på Riga Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Dags för en resa till Lettland? Varför inte reservera en bil som du hämtar upp direkt när du landat på Riga flygplats? Du som resenär kan alltid välja mellan många olika fordonstyper när du bokar en bil på på Sixt. Välj till exempel snabba personbilar och kombibilar. Eller föredrar du att fortsätta resan i en sportbil eller cabriolet? Oavsett vilken modell du väljer på vår biluthyrning på Riga så kan du göra flera typer av tillval. Dessa är skapade för att anpassa din resa utifrån dina bilbehov. Det är med andra ord ett riktigt bra val att hyra bil på Riga flygplats.
Sixt biluthyrning Riga Flygplats

Sixt biluthyrning Riga Flygplats

Flygplats Marupe District är en internationell flygplats belägen cirka 13 kilometer sydväst om staden Riga. Flygplatsen, som invigdes år 1973, är den största flygplatsen inom de Baltiska länderna. Vi på Sixt biluthyrning Riga flygplats har sett till att du som är resenär snabbt kan påbörja din bilresa i landet. Du hämtar du upp din hyrbil på vårt kontor på Riga flygplats, kontoret är beläget i sektor E. Besök vår webb för att hyra bil på Riga flygplats. Har du några frågor om att hyra bil Riga Flygplats? Hör av dig till oss! Du får alltid stor frihet att upptäcka allt som regionen erbjuder med en hyrbil från Riga flygplats.
Riga en stad med en spännande historia

Riga en stad med en spännande historia

Upptäck allt som fantastiska Riga har att erbjuda. Dome Chatedral, som grundades redan under 1400-talet, är en av stadens främsta sevärdheter och är även den största katedralen i Baltikum. Det så kallade Katthuset i Gamla stan är också ett måste att se. Namnet har huset fått efter två svarta kattstatyerna som sitter högt uppe på husets tak. Missa inte heller Svenskporten, ett monument från den tid då Sverige regerade över landet. Det 42 meter höga frihetsmonumentet är även en viktig symbol för staden.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Riga Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Riga Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Riga Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Riga Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Riga Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 556 omdömen
Bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
VW Multivan Aut.
VW Multivan Aut.
BMW X5 4x4 *GPS* Aut.
BMW X5 4x4 *GPS* Aut.
Nissan Leaf 39kWh
Nissan Leaf 39kWh

Vanliga frågor om hyrbilar på Riga Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Riga Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Riga Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?