Biluthyrning i Riga

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Riga

Skräddarsy din hyrbil i Riga med Sixt

Skräddarsy din hyrbil i Riga med Sixt

Maxa din upplevelse i Lettland genom att hyra en bil på Sixt biluthyrning i Riga. I vår omfattande fordonspark kan du finna allt från en lyxbil till en minibuss. På vår biluthyrning i Riga har vi följande kategorier av hyrfordon: person- och kombibil, sportbil och cabriolet, 4x4, samt lastbil. Klicka på respektive kontor för att se vilka kategorier som erbjuds där. Varmt välkommen att hyra bil i Riga hos Sixt! Många kommer till vår biluthyrning i Riga på grund av en affärsresa, andra för att de är här på semester med familj eller vänner. För att kunna möta vitt skilda behov och önskemål när du ska hyra bil i Riga erbjuder vi en rad olika tilläggstjänster, beroende på kontor och bilmodell. Vill du vara säker på att alltid hitta rätt väg är satellitnavigering till god hjälp, och reser du med små barn kan en bilbarnstol vara nödvändig. Tänk också på att vid hyra av bil i Riga garanteras du en fordonskategori, men inte en speciell bilmodell.
Upptäck Lettland med din hyrbil i Riga

Upptäck Lettland med din hyrbil i Riga

I slutet av 1800-talet och början på 1900-talet gick staden Rigas ekonomi på högvarv, vilket är en av anledningarna till att staden av många anses ha den största och finaste ansamlingen av byggnader i jugendstil i världen. Under denna tid fördubblades Rigas invånarantal och stadens borgerskap såg till att bygga sig påkostade bostäder kring den gamla stadsmuren. Missa inte att ta en promenad längs gatorna Alberta iela och Elizabetes iela för att se några av de finaste exemplen. Missa inte heller den medeltida stadskärnan, som dock till stor del är återuppbyggd efter Sovjetunionens fall. Om vädret tillåter det är en tur till den charmiga staden Jurmala att rekommendera. Där väntar 32 kilometer sandstrand och ett stort antal vackra trähus i jugendstil.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Riga
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Riga?
För att hyra en bil hos SIXT på Riga så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Riga.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Riga?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Riga. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 738 omdömen
Bilen
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Riga

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Riga?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Riga?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Riga?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?